IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Oslo Musikk Og Kulturskole

Vis i kart
22 05 77 70
kontakt@oslokulturskole.no www.oslokulturskole.no

Mer informasjon

Oslo musikk- og kulturskole (OMK) er en av de største kulturskolene i Norge. Skolen ble opprinnelig startet som Veitvedt musikkskole ved utbyggingen av Veitvedt på slutten av 1950 tallet. Skolen ble senere overtatt av Oslo kommune i 1979 som da opprettet Oslo kommunale musikkskole. Etter som årene har gått har skolen opprettet undervisning i flere ulike disipliner innenfor andre kunstfagområder enn bare musikk. I 2002 skiftet skolen navn til Oslo musikk- og kulturskole.

Oslo bystyre vedtar hvert år i sitt årlige budsjettvedtak ansvarsområde for Musikk- og kulturskolen.

OMK skal være kommunens ressurssenter for musikk.- og kulturopplæring rettet mot barn og unge. OMK skal alene eller i samarbeid med andre profesjonelle aktører og det frivillige musikkliv, gi flest mulig barn og unge et godt undervisningstilbud innen ulike kunstfag. Elever med særlige evner skal gis mulighet til å utvikle sitt talent. Undervisningen ved OMK er hjemlet i opplæringsloven.

Undervisningen foregår over hele byen, og vi tilbyr mange spennende aktiviteter innen musikk, dans, teater, visuelle kunstfag og skapende skriving.

OMK har i 2009 ca. 6300 elever og 210 ansatte. Noen av elevene får undervisning gjennom salg av tjenester til kor, korps eller orkester. I tillegg samarbeider vi med grunnskoler, bydeler og institusjoner.

Oslo Musikk Og Kulturskole holder til på besøksadressen Tøyenbekken 5, 0188 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-22 og som et Underavd. Oslo Musikk Og Kulturskole driver i bransjene "Kursvirksomhet og kveldsskoler" og "Musikkundervisning". Foretaket har 216 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Oslo Musikk Og Kulturskole på telefon 22 05 77 70, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.oslokulturskole.no

Besøksadresse Tøyenbekken 5, 0188 Oslo
Postadresse Tøyenbekken 5, 0188 Oslo
 
Epost
kontakt@oslokulturskole.no
Telefon
(+47) 22 05 77 70
Telefaks
(+47) 22 05 77 71

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies