IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Oslo Gladiators AS

INNENDØRS EVENTSENTER RODEO OKSER SUMO GLADIATOR KUMELKING 25 ØVELSER UTDRIKKNINGSLAG KICKOFF BURSDAGER

Vis i kart
22 38 49 50

Åpningstider ( i dag: 10.00 - 22.00 )

Mandag
10.00 - 22.00
Tirsdag
10.00 - 22.00
Onsdag
10.00 - 22.00
Torsdag
10.00 - 22.00
Fredag
10.00 - 22.00
Lørdag
10.00 - 22.00
Søndag
10.00 - 22.00
post@oslogladiators.no www.oslogladiators.no

Mer informasjon

ÅPNINGSTID: ALLE DAGER FRA KL 10.00 - 22.00

Oslo Gladiators er en innendørs fornøyelsespark/eventsenter, som ligger sentralt til i Oslo. Vi egner oss godt til Teambuilding, Kick off, Fimafest, Bursdager, Utdrikkningslag etc, etc.. Vi har ca 25 forskjellige aktiviteter å velge gjennom, varierer fra det helt enkle til det mere fysisk tunge. Vi har bla. Mekanisk Rodeo Okse, Sumo bryting, Gigant boksing, med mer… Dere velger ut enten en 5 Kamp eller en 3 Kamp, det vil si at dere velger 3 eller 5 øvelser som passer deres arrangement best. Deretter deler vi dere opp i 2 lag som da skal kjempe mot hverandre. Dere får selvsagt med en aktivitetsleder hos oss som vil fungere som dommer og som er til deres disposisjon under deres arrangement. Dette passer alle mennesker i alle aldre, vi har noe for enhver smak. Oslo Gladiators er stolte av at vi kan tilby noe utenom det vanlige. Vi kan skreddersy deres arrangement helt etter deres ønske. Dette er både morsomt, spennende og ikke minst latterfylt. Vi kan garantere dere at arrangementet hos Oslo Gladiators blir en suksess.

Oslo Gladiators har vært ledende på innendørs Kick off, Teambuilding og utdrikningslag siden 1999.

Vi garanterer dere høy latterfaktor når du er feks sumobryter, gladiator, rodeo rytter med mer…..

UTDRIKNINGSLAG:

Vi har et stort utvalg av morsomme aktiviteter for både Brud og Brudgom og ikke minst ALLE i utdrikningslaget kan være med å delta:-) Vi har ca 20 forskjellige leker å velge mellom og dette passer ALLE mennesker i alle fasonger og alder.. Vi GARANTERER at dette blir dagens favoritt, duket for ekstreme latterkuler:-))

TEAMBUILDING -KICK OFF -FIRMA ARRANGEMENT -JUBILEER -JULEBORD ETC.. JA HVA DET ENN MÅTTE VÆRE AV MORSOMME OG “LITT UTENOM DET VANLIGE” ARRANGEMENTER, TA KONTAKT MED OSS. VI GARANTERER FOR ET UTROLIG MORSOMT ARRANGEMENT UANSETT HVILKEN ANLEDNING DET SKULLE VÆRE.

BARNEBURSDAG HELE ÅRET. Søndag, Mandag og Tirsdag

Hos oss kan barna leke og ha det gøy, være: GLADIATORER - SUMOBRYTERE - RI PÅ MEKANISKE RODEO OKSER - HOPPESLOTT HINDERLØYPER - GIGANTBOKSERE MED KJEMPEBOKSE HANSKER.

Etter lekene dekker vi opp med: PØLSER/PIZZA SJOKOLADEKAKER OG BRUS. ALLE SOM DELTAR VIL FÅ STOR GODTEPOSE OG DIPLOM PÅ AT DE ER GLADIATORER HOS OSS :-))

Våre aktivitetsledere er med barna rundt på alle lekene, forklarer hvordan det gjøres, er dommere og fører skjema. VI GARANTERER EN MORSOMT OG SPENNENDE BARNEBURSDAG SOM ALLE VIL ELSKE OG PRATE OM I LANG TID FREMOVER :-))

Barna vil GARANTERT gå fra oss med en morsom opplevelse, røde kinn, svette og fornøyde:-) Det vil bli mye latter og morro hos oss :-)) VELKOMMEN TIL OSS PÅ OSLO GLADIATORS

VI GLEDER OSS TIL Å HØRE FRA DEG:-))

Kontaktinformasjon

www.oslogladiators.no

Besøksadresse Hasleveien 38, 0571 Oslo
Postadresse Hasleveien 38, 0571 Oslo
 
Epost
post@oslogladiators.no
Telefon
(+47) 22 38 49 50

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies