IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Oslo Eventstudio
Vis i kart
400 77 637
http://www.osloeventstudio.no/

Mer informasjon

Midt i Oslo, rett ved siden av Bislett Stadion ligger Oslo Eventstudio. Oslo Eventstudio er svært populært og mye brukt studio for både privatpersoner, firma, utdrikningslag og bursdager. Med hundrevis av fornøyde kunder er det ekstra morsomt å se at mange av kundene kommer tilbake ved senere anledninger. Oslo Eventstudio har en musikkdata på over 25000 sanger, så her kan du kommme og synge favorittsangen din/deres. I tillegg så lages musikkvideo i forbindelse med utdrikningslag, bursdager/barneselskap eller firmaarrangementer.

Musikkvideoinnspilling er vår mest populære aktivitet. Her kan vi garantere mye latter og topp stemning.

Ønsker du å være modell for en dag så tilbyr vi en svært god pris for fotografering. Vi tar også bilder av utdrikningslag - med alle våre kostymer så blir dette ekstra gøy. Mange har et tema for utdrikningslaget. Feks 70- eller 80-tallet. Flere utdrikningslag kommer ferdig stylet. Men vi har også masse kostymer hos oss som står til fri disposisjon. Kostymene er svært populære blant våre besøkende. Om du ønsker å kle deg ut for eksempel som en sexy sykepleier eller prest så har vi begge deler. Vi har et bredt utvalg av hatter, parykker, kjoler, skjorter og accesories.

Vi som jobber hos Oslo Eventststudio har det morsomt på jobb og skaper svært gode resultater for våre besøkende. Flere tusen har vært innom hos oss og vi gleder oss til å ta imot deg!

Oslo Eventstudio

holder til på besøksadressen Peder Claussøns gate 1, 0165 Oslo. Foretaket ble startet i 2011-07-02 og som et Norskregistrert utenlandsk foretak. Oslo Eventstudio driver i bransjene "Eventarrangører" og "Fotografering". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Oslo Eventstudio på telefon 400 77 637 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.osloeventstudio.no/

Besøksadresse Peder Claussøns gate 1, 0165 Oslo
Postadresse Sofies plass 3, 0169 Oslo
 
Telefon
(+47) 400 77 637

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies