IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Oslo Bygg & Stillas

Vi er et firma som legger stor vekt på å ta vare på deg som kunde under og etter hele byggeprosessen.

Vis i kart
22 35 35 95
post@stillasbygging.no www.stillas-fasade.no

Mer informasjon

Vi er et etablert og raskt voksende Oslo-firma innen bygg og stillas. Vi er et firma som legger stor vekt på å ta vare på deg som kunde under og etter hele byggeprosessen. Som en stor aktør i bransjen legger vi stadig press på å kombinere kvalitativt arbeid med effektiv leveranse - til en konkurransedyktig pris! Vårt mål er at du som kunde skal sitte igjen med et helhetsinntrykk av profesjonisme og ivaretagelse av ditt prosjekt. Vi strekker oss usedvanlig langt for å nå våre mål og er veldig fleksible på de fleste områder. Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Oslo Stillas & Fasade har bred erfaring innenfor alle typer stillas og inget oppdrag er for stort! Layer & Haki er stillastyper vi er godt kjent med. Du kan si at vi trives i høyden.

Som en av byens stillas og bygg firmaer er fasade definitivt et av våre fagfelt! Som kunde hos oss slipper du å kontakte utallige firmaer og samle inn masse anbud for å få jobben gjort - Vi stiller med godkjent stillas og setter raskt i gang med å bearbeide fasaden på ditt bygg. Enten det er maling, pussing, renhold, eller restaurering. Vi har rett folk til rett jobb og best pris på best jobb. Vi har kompetanse på alle felt innen fasade og du kan føle deg trygg på at alle oppdrag blir utført på en forsvarlig, riktig og effektiv måte.

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Oslo Bygg & Stillas

holder til på besøksadressen Smalvollveien 44, 0667 Oslo. Foretaket ble startet i 2016-02-21 og registrert i brønnøysund-registrene 2016-02-23 og som et Aksjeselskap. Oslo Bygg & Stillas driver i bransjene "Bygg og Anlegg", "Entreprenørtjenester", "Fasadeheiser og fallsikring", "Malertjenester" og "Stillaser og stillas montering". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Oslo Bygg & Stillas på telefon 22 35 35 95, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.stillas-fasade.no

Besøksadresse Smalvollveien 44, 0667 Oslo
Postadresse Smalvollveien 44, 0667 Oslo
 
Epost
post@stillasbygging.no
Telefon
(+47) 22 35 35 95

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies