IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Oset Høyfjellshotel

”Kom til Oset og vær deg selv”

Vis i kart
32 07 95 00
oset@oset.no www.oset.no

Mer informasjon

Velkommen til Oset Høyfjellshotel

Jeg er stolt av å være 5. generasjon som representerer vertskapet på Oset, sammen med min mann; Per Jørgen og guttene våre Jørgen og Eirik!

Siden i 1952 har Osets slagord vært ”Kom til Oset og vær Dem selv” På 80-tallet ble det mer naturlig å skrive ”Kom til Oset og vær deg selv”.

Veldig ofte hører jeg våre gjester påpeke; ”det er noe med dette hotellet, man får den gode følelsen av å ha kommet hjem…” Da føler jeg at vi har gjort noe riktig.

Vår filosofi er nettopp at omtanke og fleksibilitet, eller la meg si at raushet skal stå i fokus, dette i en lun og varm atmosfære som innbyr til gode dager.

Vi kan vise til et høyfjellshotell med solid drift gjennom 130 år. Når folk først har funnet veien til Oset, kommer de alltid tilbake. Det har blitt vår vei. Vi har vært opptatt av at forventninger skal innfris, ikke minst etter 1. besøk. Å velge Oset skal i seg selv være en garanti for en god opplevelse.

Service som er ekte og oppriktig, varm mottakelse, gode matopplevelser, et variert og vakkert landskap med et mangfold av muligheter sommer som vinter…, et tilbud folk ønsker å forholde seg til!

Vår visjon er ingen hemmelighet, vi skal være det mest foretrukne høyfjellshotellet i Norge!

Du vet hva du får.

Vi gleder oss til å ta imot deg!

Kontaktinformasjon

www.oset.no

Besøksadresse Golsfjellet, 3550 Gol
Postadresse Golsfjellet, 3550 Gol
 
Epost
oset@oset.no
Telefon
(+47) 32 07 95 00
Telefaks
(+47) 32 07 38 53

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies