IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Oseberg Entreprenør AS

Oseberg Entreprenør – vi ivaretar detaljene

Vis i kart
33 31 34 90
ketil@oseberg-entreprenor.no oseberg-entreprenor.no

Mer informasjon

Vi er en totalentreprenør som bistår med planlegging, tegninger, nybygg, restaureringsprosjekter, samt store og små reparasjoner.

Vi legger stor vekt på de grunnleggende verdiene vi bygger vår virksomhet på. Vi tar mål av oss å være jordnære, engasjerte, nytenkende og kvalitetsbevisste, nettopp for å gi våre kunder trygghet til å velge oss som leverandør.

For å velge riktig leverandør handler det i stor grad om å se leverandørens referanser. Tryggheten for at prisen er riktig og at resultatet blir som avtalt er avgjørende elementer for en god opplevelse. Oseberg Entreprenør AS er et rett valg. Siden oppstarten i 2004 har vi etablert et høyt kompetansenivå og samlet bred erfaring. Vi utfører oppdrag for private kunder og innenfor alle typer næring, bolig og offentlig virksomhet.

Vi ordner det Blir du kunde hos oss, kan vi ta oss av alt – inkludert prosjektlederjobben. Vi koordinerer og sørger for høy kvalitet på det du ønsker hjelp til. Du forholder deg til en kontaktperson hos oss. Enklere blir det ikke.

Oseberg Entreprenør AS

holder til på besøksadressen Narverødveien 40 F, 3113 Tønsberg. Foretaket ble startet i 2014-03-13 og som et Aksjeselskap. Oseberg Entreprenør AS driver i bransjene "Bygg- og anleggsentreprenører" og "Entreprenører". Foretaket har 7 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Oseberg Entreprenør AS på telefon 33 31 34 90, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

oseberg-entreprenor.no

Besøksadresse Narverødveien 40 F, 3113 Tønsberg
Postadresse Narverødveien 40 F, 3113 Tønsberg
 
Epost
ketil@oseberg-entreprenor.no
Telefon
(+47) 33 31 34 90
Mobiltelefon
(+47) 916 28 999

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies