IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Os Id AS

Vi merker levende verdier

Vis i kart
62 49 77 00
post@osid.no www.osid.no

Mer informasjon

Dyrevennlig, trygg og effektiv merking

OS ID utvikler, produserer og selger løsninger for å identifisere husdyr. Våre merkesystemer sikrer dyrets identitet fra fødsel til slakt og legger grunnlaget for sporbarhet og dokumentasjon gjennom hele verdikjeden. Å utvikle dyrevennlig, trygg og effektiv merking er vårt overordnede mål – fordi dette er viktig for kundene våre.

Høyteknologisk produktutvikling

Våre kunders behov er i stadig endring, ikke minst på grunn av vår tids krav om trygg mat. Med høyteknologisk spisskompetanse er OS ID i forkant av disse behovene. Vi har en tett dialog med kunder og samarbeidspartnere, og deres tilbakemeldinger tar vi med oss i utviklingen av nye produkter for framtidas husdyrmerking. Fordi vi er en ledende produktutvikler, er vi innehaver av flere viktige internasjonale patenter.

Totalkvalitet

Produktene fra OS ID skal alltid være av forventet kvalitet – og enda litt bedre. Det samme gjelder service, bestillingssystemer og distribusjon. Vi er både kvalitets- og miljøsertifisert, og denne totalkvaliteten vet vi betyr mye for kundene våre.

Vi merker levende verdier

Husdyr er levende verdier – de er bondens produksjonsmiddel. Husdyrhold er næring, vekst og liv for husdyreieren, samfunnet og de som spiser maten. Vi har merket levende verdier siden 1936. I dag er OS ID Nord-Europas ledende produsent av merkesystemer for husdyr. Vi produserer våre produkter i Os i Østerdalen, og har kunder i flere verdensdeler.

Kontaktinformasjon

www.osid.no

Besøksadresse Verjåfaret 1, 2550 Os i Østerdalen
Postadresse Verjåfaret 1, 2550 Os i Østerdalen
 
Epost
post@osid.no
Telefon
(+47) 62 49 77 00
Telefaks
(+47) 62 49 71 74

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies