IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ørskog Frivilligsentral

977 12 943
frivillig@orskog.kommune.no www.orskogfrivillig.no

Mer informasjon

Vi har laga eit slagord for sentralen som skal dekkje våre overordna mål: Felles innsats - felles glede - godt miljø.

Gunnhild Todal er tilsett som dagleg leiar i Ørskog Frivilligsentral.

Frivilligsentralen i Ørskog opna 3. mars i 2008. Eit styre står for den dagelge drifta av Frivilligsentralen.

Frivilligsentralen skal vere ein stad der det blir lagt til rette for ulike møte mellom menneske i alle aldrar og på tvers av alder. Det kan vere i møte ein til ein, der hjelp til praktiske gjeremål kan vere aktuelt, eller å ha nokon å snakke med. Det kan også vere for grupper som vil treffast for sosialt samvær, felles arbeid eller for å lære noko av kvarandre. Her er det utallige høve som kan gi fellesskap og glede i kvardagen.

Frivilligsentralen er basert på ubetalte tenester av frivillige. Takk og smil er lønna ein får her, og ei kjensle av å vere til nytte for dei som har ledig tid og krefter.

Arbeidet på Frivilligsentralen er avhengig av dei frivillige for å kunne starte opp nye tiltak. Ingen bind seg til meir enn det du sjølv ynskjer. Alt er av interesse; frå eit enkeltoppdrag av og til, ein time no og da, eller fastare avtalar. Det er du som frivillig som bestemmer kva du vil bruke fritida di til. Fritid bør brukast til meiningsfylte aktivitetar viss folk skal vere motiverte over lenger tid.

Vi kan ikkje love alle hjelp, men lovar å prøve!

Ørskog Frivilligsentral holder til på besøksadressen 6240 Ørskog. Foretaket ble startet i 2008-05-24 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-06-26 og som et Underavd. Ørskog Frivilligsentral driver i bransjen "Øvrige sosialtjenester". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Ørskog Frivilligsentral på telefon 977 12 943, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.orskogfrivillig.no

 
Epost
frivillig@orskog.kommune.no
Telefon
(+47) 977 12 943
Mobiltelefon
(+47) 977 12 943
Telefaks
(+47) 70 27 29 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies