IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Orrhaugen Mat Og Opplevelser AS

Vis i kart
75 19 60 00
post@orrhaugen.no www.orrhaugen.no

Mer informasjon

Orrhaugen gård ligger i Hemnes kommune ved Røsvatn i Nordland. Gården ligger sørvendt og idyllisk til med utsikt over vannet, og beliggenheten gjør at solen gir lys og varme hele året.

På gården bor det tre familier, tilsammen 6 voksne og åtte barn / ungdommer. Eiere er Elin og Torbjørn Orrhaug, som driver gården og i tillegg har valgt å satse på gårdsbakeri, hvor det produseres tradisjonsbakst, og foredling av kjøtt. Denne produksjonen drives i et eget selskap, Orrhaugen Mat og Opplevelser AS. Sommeren 2007 ble det bygget et flunkende nytt foredlingsbygg i tømmer på gården, samt nytt røykeri.

Gården ble ryddet av Einar Orrhaug på 1920-tallet, og det har vært drevet med melk helt frem til år 2000. Da valgte dagens eiere å legge om drifta til sau, og har satset på gammel norsk rase, eller villsau som mange sier i dag. Gården har i dag 250 vinterforede dyr, og gården drives økologisk.

Om vinteren er sauene inne i fjøset, men om sommeren har de fine dager i Lifjellet, der de beiter i flott og rent fjell-landskap. I år har beklageligvis bjørnen gjort sitt inntog i disse fjellområdene, og noen dyr har vi dessverre mistet på beite. Ellers blir alle lammene benyttet i gårdens produksjon av nydelige kjøttprodukter.

På gården er det laget et eget gårdsutsalg, slik at de som kommer innom har muligheten å få kjøpt våre produkter. Gårdsutsalget vil dessuten i sesongene, som påske, sommer og jul, inneholde produkter også fra andre små produsenter i nærområdet.

I løpet av første halvår 2009 vil gården kunne ta imot grupper av mennesker for bespisning og selskapligheter, og opplevelser i tilknytning til mat, natur og tradisjoner.

Orrhaugen Mat Og Opplevelser AS holder til på besøksadressen Orrhaugen, 8647 Bleikvasslia. Foretaket ble startet i 2006-06-16 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-07-26 og som et Aksjeselskap. Orrhaugen Mat Og Opplevelser AS driver i bransjen "Bakerier og konditorier". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Orrhaugen Mat Og Opplevelser AS på telefon 75 19 60 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.orrhaugen.no

Besøksadresse Orrhaugen, 8647 Bleikvasslia
Postadresse Orrhaugen, 8647 Bleikvasslia
 
Epost
post@orrhaugen.no
Telefon
(+47) 75 19 60 00
Mobiltelefon
(+47) 414 96 000
Telefaks
(+47) 75 19 68 11

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies