IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Orra Ørjan AS

Vis i kart
55 70 60 72
post@kranbilbergen.no www.kranbilbergen.no

Mer informasjon

Ørjan Laskemoen Orra kjørte langtransport for ulike firma, før han i desember 1998 etablerte sitt eget firma; Ørjan Orra AS Transport.
Firmaet startet med en bil som gikk i fast kjøring øst-vest for østlandsfirmaet Roadbroker. Gjennom årene har firmaet økt i antall biler, og har i dag trekkvogner og kranbiler. I tillegg har vi ulike typer hengere. Firmaet frakter i dag gods over hele landet, noe utland, og har gjennom årenes løp godt kjennskap til henting/levering av gods i hele Norge. Vi har opparbeidet oss et godt kontaktnett med andre faste aktører i landet. Kranbilene går stort sett i kjøring i Bergensområdet med langturer når etterspørselen tilsier det.
Firmaet har en relativt ny bilpark, og har stort fokus på å holde bilene vedlike. Vi er godt kjent i markedet som aktør og har flere faste og fornøyde kunder. Vi legger stor vekt på at kunden er fornøyd, yter god service, og legger forholdene tilrette for kunden. De ulike bilene blir styrt av Ørjan Orra, og han er firmaets kontaktperson overfor våre kunder.
Kundegruppen vår er både enkelt kunder og faste kunder. Ved å samarbeide tett med kunden kan vi tilby høy tilgjengelighet og høy service.
Vi kan ta på oss alle typer oppdrag innenfor transport.
Velkommen som kunde

Kontaktinformasjon

www.kranbilbergen.no

Besøksadresse Toppemyr 10, 5136 Mjølkeråen
Postadresse Postboks 37 Mjølkeråen, 5878 Bergen
 
Epost
post@kranbilbergen.no
Telefon
(+47) 55 70 60 72
Mobiltelefon
(+47) 971 84 189
Telefaks
(+47) 55 39 90 61

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies