IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Organisasjonen Atrop Støtte & Etterv

Vis i kart
948 13 613
post@atrop.no www.atrop.no

Mer informasjon

Vårt menneskesyn bygger på prinsippet om at evnen til å heles etter kriser, krenkelser, misbruk og rusavhengighet ligger i personen selv. Vi forstår symptomer som angst, selvskading, spiseforstyrrelser, depresjon, isolasjon, ensomhet, psykosomatisk smerte, stress, selvmedisinering m.m. som senvirkninger på egen livshistorie. Vi gir støtte til å bearbeide og integrere, og bli klar over hvordan negative og ødeleggende mønstre preger livet i dag, og formidler kunnskap om hvem som har ansvar i forhold til hva. Den enkelte bestemmer selv tiden det tar, da tidsperspektiv ofte er avgjørende for å lykkes med å endre våre liv. Vi er et rusfritt senter (organisasjon) og det gis ikke anledning til å delta i noen av våre akiviteter /tilbud i ruspåvirket tilstand.

Organisasjonen Atrop Støtte & Etterv holder til på besøksadressen Henrik Wergelands gate 13, 4612 Kristiansand S. Foretaket ble startet i 2010-10-21 og som et Fli. Organisasjonen Atrop Støtte & Etterv driver i bransjene "Krisesentre", "Psykisk helse - Organisasjoner", "Rådgivning" og "Somatiske spesialinstitusjoner". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Organisasjonen Atrop Støtte & Etterv på telefon 948 13 613, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.atrop.no

Besøksadresse Henrik Wergelands gate 13, 4612 Kristiansand S
Postadresse Rigetjønnveien 12 A, 4626 Kristiansand S
 
Epost
post@atrop.no
Telefon
(+47) 948 13 613
Mobiltelefon
(+47) 997 98 998

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies