IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Orderud Design Ice

Vis i kart
69 82 50 00
post@designice.no www.designice.no

Mer informasjon

Orderud DesignIce er et norskt firma. Orderud DesignIce er en av få bedrifter i verden med spesialkompetanse på bygging og forming av konstruksjoner bygget i snø og is. Vi har hovedlager nær Oslo, er derfor særdeles konkurransedyktige i Norge, og med kort avstand til havet, så er frakt med båt til resten av verden også enkelt.

Vårt hovedlager ligger i Trøgstad. Trøgstad er omgitt av vakker norsk natur, med mye skog, mange vann og elver. En av dem er Glomma, som er Norges lengste elv. Vi har derfor tilgang på ren snø og is i store menger om vinteren. Dette høster vi på våren og lagrer i vår moderne og store frysehall. Fra frysehallen kan dere få levert is hele året, også på de varmeste sommerdagene.

Orderud DesignIce startet sin spesialisering på bruk av is og snø i 2003 og har siden den gang høstet mye erfaring fra oppdrag både nasjonalt og internasjonalt. Mye av maskinene og utstyret vårt er spesialutviklet for å kunne lage de utroligste bygg og skulpturer av is og snø. Hver dag finner vi nye ideer og løsninger for å kunne gi våre gode kunder litt mer enn hva de forventer.

Orderud DesignIce har en stab hvor et nettverk av norske og internasjonale håndverkere, kunstnere, ingeniører og teknikere står klare for å løse ditt oppdrag. Dette gjør oss til en av verdens absolutt beste til å levere ferdige produkter hvor is og snø er hovedingrediensen. Ingen oppdrag er for små og ingen for store.

Kontaktinformasjon

www.designice.no

Besøksadresse Kroksundveien 598, 1860 Trøgstad
Postadresse Engebråten, 1860 Trøgstad
 
Epost
post@designice.no
Telefon
(+47) 69 82 50 00
Mobiltelefon
(+47) 908 64 208

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies