IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Opplæringskontoret for Rest- og Matfag i Nordre Nordland

Vis i kart
76 96 30 80
einar.oeveras@online.no www.ormnn.no

Mer informasjon

Å ta en utdannelse i et av restaurant- eller matfagene gir deg ikke bare et solid håndtverk med fag- eller svennebrev, men også en inngang til yrker som er helt i front innen utvikling, modernisering og for ikke å glemme - et økende behov for nye medarbeidere. - Maten er halve føda, heter et gammelt ordtak. Maten er i alle fall en nødvendig og viktig del av livene for oss alle sammen. Den følger oss i hverdag og fest. Den er en viktig del av vår felles historie og kultur. Den som velger å arbeide innen matvarebransjen velger å arbeide med noe som betyr mye for folk, noe som mange er opptatt av. Arbeid i matbransjen stiller krav til kunnskaper og innsatsvilje, og det gir deg muligheter for å bruke din kreativitet og skapertrang.

Opplæringskontoret for Rest- og Matfag i Nordre Nordland holder til på besøksadressen Håreksgate 75, 8514 Narvik. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Fli. Opplæringskontoret for Rest- og Matfag i Nordre Nordland driver i bransjene "Opplysningskontorer" og "Øvrig undervisning". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Opplæringskontoret for Rest- og Matfag i Nordre Nordland på telefon 76 96 30 80, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.ormnn.no

Besøksadresse Håreksgate 75, 8514 Narvik
Postadresse Postboks 445, 8506 Narvik
 
Epost
einar.oeveras@online.no
Telefon
(+47) 76 96 30 80
Telefaks
(+47) 76 96 30 89

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies