IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Opplæringskontoret for Hotell og Næringsmiddelfag

Vis i kart
900 56 438
john.grov@enivest.net www.okhn-sfj.no

Mer informasjon

Formålet med Opplæringskontoret:Opplærlingskontoret er en frivillig sammenslutning av bedrifter som har tatt på seg opplæringsansvar for lærlinger innen Hotell- og Næringsmiddelfagene.  Kontoret samarbeider med Opplæringsavdelingen og skoleverket. Opplæringskontoret skal være en ressurs for medlemsbedriftene og institusjoner i forbindelse med rekruttering, kunnskap om læreplaner, skoletilbud m.m Vi skal bidra til å øke kompetansen og renommé innen fagene. Opplæringskontoret skal også medvirke til å utdanne ungdom til dyktige fagarbeidere innen hotell og næringsmiddelfagene. Ved å samarbeide kan vi sammen, både mindre og større bedrifter trekke kompetanse fra hverandre.  Lærlingene kommer inn i en større sammenheng, får jobbe sammen med andre lærlinger fra ulike bedrifter og fagområder.  Det sosiale aspektet er også viktig i denne sammenhengen.

Opplæringskontoret for Hotell og Næringsmiddelfag holder til på besøksadressen Ekornlia 40. Foretaket ble startet i 1995-07-16 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-07-26 og som et Fli. Opplæringskontoret for Hotell og Næringsmiddelfag driver i bransjen "Arbeidsgiverorganisasjoner". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Opplæringskontoret for Hotell og Næringsmiddelfag på telefon 900 56 438, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.okhn-sfj.no

Besøksadresse Ekornlia 40
Postadresse Postboks 719, 6801 Førde
 
Epost
john.grov@enivest.net
Telefon
(+47) 900 56 438
Mobiltelefon
(+47) 900 56 438
Telefaks
(+47) 57 82 62 85

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies