IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Opplæringskontoret for Fiskerinæringa I Sunnhordland

Vis i kart
post@fiskerifag.no www.nettoppfisk.no

Mer informasjon

VISJON

Opplæringskontora for fiskerifag har stifta ei foreining som skal fungere som eit nettverk for fiskerifagleg opplæringskontora, og har fått det klingande namnet “NettOppFisk”. Informasjon og referat frå samlingar vert lagt ut på denne sida. Vi vil involvere organisasjonane i det vidare arbeidet med å styrke rekrutteringa og kvalitetssikre opplæringa. Næringsaktørane skal møte som observatørar på samlingar og årsmøte.

Hovudmålet med foreininga er å formalisere eit tettare samarbeid mellom dei som møter ungdom og lærebedrifter i det daglege arbeidet for å sikre at fiskerinæringa vert framtidsnæring nummer ein for ungdom i Norge. Nettverket skal være eit kontaktforum og arrangere årlege samlingar for å vurdere mål og resultat. Det skal og være eit talerør for næringa sine kompetansebehov, og aktivt delta i debatten om fiskerifagleg utdanning.

Opplæringskontoret for Fiskerinæringa I Sunnhordland holder til på besøksadressen Sekstanten Kjøpesenter, 5430 Bremnes. Foretaket ble startet i 1995-12-06 og registrert i brønnøysund-registrene 1996-05-03 og som et Fli. Opplæringskontoret for Fiskerinæringa I Sunnhordland driver i bransjen "Øvrig undervisning". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Opplæringskontoret for Fiskerinæringa I Sunnhordland på telefon 900 83 549, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nettoppfisk.no

Besøksadresse Sekstanten Kjøpesenter, 5430 Bremnes
Postadresse Postboks 11, 5445 Bremnes
 
Epost
post@fiskerifag.no
Mobiltelefon
(+47) 900 83 549
Telefaks
(+47) 53 42 76 42

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies