IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Opplæringskontoret for fiskeri- og havbruksfag i Sogn og Fjordane
Vis i kart
57 85 22 32
post@okfh.no www.okfh.no

Mer informasjon

Vi driv med rekrutteringsarbeid blant ungdom ved å informere om moglegheitene innan fiskerinæringa, og yrke som har tilknyting til denne næringa. Vi informerer og om behova næringane har no og om korleis vi vurderer utviklinga vidare inn i framtida.

Dette gjer vi fordi: Vi vil sikre at vi får folk til å arbeide innan fiskerinæringa i framtida (rekruttering) Vi vil sikre at fisken får rett handsaming frå han vert fanga til han vert seld, slik at kvaliteten vert betre (kvalitetssikring) Vi treng folk som kan selje fisken for best mogleg pris, og som kan finne nye marknadar å selje fisken på (marknadsføring) Vi må utvikle nye måtar å bruke fisken på, og finne nye sortar å fange eller ale opp (produktutvikling)

Kva kan opplæringskontoret gjere for deg? Fortelje deg om fiskerinæringa, kva yrke som er i denne næringa, og kva framtidsutsikter dei har Vi kan hjelpe til med å finne ei utdanning innan næringa som høver akkurat for deg Du kan skrive lærekontrakt hos oss Om du har lyst tiil å arbeide innan fiskeindustrien i til dømes arbeidsveka eller i ein ferie, så kan vi gje deg tips om kvar du skal henvende deg Lurer du på noko kan du berre ringje oss! Telefonummeret finn du nederst på alle sidene!

Opplæringskontoret for fiskeri- og havbruksfag i Sogn og Fjordane

holder til på besøksadressen Maritim Park, 6710 Raudeberg. Foretaket ble startet i 1997-06-04 og registrert i brønnøysund-registrene 1998-02-03 og som et Sa. Opplæringskontoret for fiskeri- og havbruksfag i Sogn og Fjordane driver i bransjene "Kurs og Opplæring" og "Øvrig undervisning". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Opplæringskontoret for fiskeri- og havbruksfag i Sogn og Fjordane på telefon 57 85 22 32, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.okfh.no

Besøksadresse Maritim Park, 6710 Raudeberg
Postadresse Postboks 89, 6707 Raudeberg
 
Epost
post@okfh.no
Telefon
(+47) 57 85 22 32
Mobiltelefon
(+47) 918 65 245
Telefaks
(+47) 57 85 22 33

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies