IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Oppegård Jeger Og Fiskerforening

Vis i kart
906 93 967
post@oppegardjff.no njff.no/akershus/oppegard

Mer informasjon

OM LOKALLAGET Her finner du informasjon om medlemsfordeler, om vårt tilbud og kontaktinfo. ​​Medlemsfordeler OJFF er tilsluttet NJFF og arbeider aktivt for å tilrettelegge muligheter for å utøvelse av aktiviteter relatert til jakt og fiske i tråd med retningslinjer gitt av NJFF. Hos NJFF kan du lese mer om medlemsfordeler, som f.eks. at ”Jakt og Fiske”, landets største magasin for jakt- og fiskeinteresserte, sendes til alle ordinære medlemmer med elleve numre i året.

Noen av OJFFs aktiviteter og tilbud til sine medlemmer er:

Egen leirduebane med mange aktiviteter. Rådyr- og småviltjakt på Svartskog og Sofiemyr. Kultivering av Gjersjøelva for å bygge opp en framtidig laks- og sjøørret-førende elv. Jegerkurs med eksamen. Fiskeaktiviteter, kurs og utflukter. Aktiviteter rettet mot barn og ungdom. Regelmessige medlemsmøter med eksterne og interne foredragsholdere og hyggelig samvær. Natur- og miljø-aktiviteter med andre organisasjoner i Oppegård. OJFF har også egne rabattavtaler.

Foreningens formål og styrende regler finner du i våre vedtekter

Oppegård Jeger Og Fiskerforening holder til på besøksadressen Holteveien 37 A, 1410 Kolbotn. Foretaket ble startet i 1952-06-11 og registrert i brønnøysund-registrene 2001-01-23 og som et Fli. Oppegård Jeger Og Fiskerforening driver i bransjene "Interesseorganisasjoner" og "Jakt- og fiskeforeninger". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Oppegård Jeger Og Fiskerforening på telefon 906 93 967, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

njff.no/akershus/oppegard

Besøksadresse Holteveien 37 A, 1410 Kolbotn
Postadresse Postboks 241, 1411 Kolbotn
 
Epost
post@oppegardjff.no
Telefon
(+47) 906 93 967

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies