IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Oppdal Maskinkompani AS
Vis i kart
72 40 04 40
post@oppdal-maskinkompani.no www.oppdal-maskinkompani.no

Mer informasjon

Oppdal Maskinkompani AS (OMK) er et maskinentreprenørfirma som ble startet i 1959. Vi har Oppdal kommune som kjerneområde for vår virksomhet, men vi skal også være i markedet i nabokommunene rundt Oppdal.

Virksomheten omfatter i hovedsak graving, massetransport, maskintransport, boring, sprengning, støping, samt leveranser av grus, pukk, vekstjord og rørvarer av betong og plast.

Kommunaltekniske anlegg, bygging og vedlikehold av veger og alt innen grunn- og tomtearbeid er størstedelen av vårt satsingsområde. Oppdal Maskinkompani AS har som mål å levere sine tjenester til riktig tid, kvalitet og til avtalte priser. Vi har derfor et kvalitetssystem som skal gi nødvendig dokumentasjon, i tillegg innehar vi sentral godkjenning i henhold til Plan og Bygningsloven for de aktuelle fagområder. Flere ansatte har kompetansebevis innen ADK, sprengning m.m.

Vårt firma har eget verksted med personell som har godkjenninger for å kunne utføre vedlikehold og reparasjoner på det meste av anleggsmaskiner. Verkstedpersonellet er også godkjent for å kunne utføre sertifiseringer av anleggsmaskiner og løfteredskap. I tillegg til det materiellet vi selv innehar har vi et nettverk med samarbeidspartnere som også står til tjeneste innen de ovenfornevnte fagfelt.

Kontaktinformasjon

www.oppdal-maskinkompani.no

Besøksadresse Smivegen 2, 7340 Oppdal
Postadresse Smivegen 2, 7340 Oppdal
 
Epost
post@oppdal-maskinkompani.no
Telefon
(+47) 72 40 04 40

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies