IO.NO

Fullversjon Nytt søk
OneSole AS

Ortopediske såler, helse-og treningsartikler. Utviklet av fysioterapeuter og osteopater.

Vis i kart
932 09 151
post@onesole.no www.onesole.no

Mer informasjon

Velkommen til OneSole AS

OneSole AS utvikler og selger ortopediske såler, samt diverse produkter innen trening og helse. Vi er fysioterapeuter og osteopater som har lang erfaring med både forebyggende, behandlende og rehabiliterende arbeid. Vi har blant annet jobbet mye med idrettsutøvere både innen bredde og toppidrett. Etter å ha jobbet med flere typer ortopediske såler, bestemte vi oss for å lage vårt eget sålekonsept. Sålekonseptet har vi kalt OneSole.

Vi lager avtaler med terapeuter, bedrifter og organisasjoner som f.eks. idrettslag og kan holde foredrag, klubbkvelder o.l. dersom dette er ønskelig! Ved kjøp av større kvantum er det selvfølgelig rabattordninger. Pris avtales i hvert enkelt tilfelle da vi skreddersyr pakkeløsninger etter ønske fra kundene.

Produktene våre kan man kjøpe på www.onesole.no og ved klinikkene; Altiusklinikken AS (Hamar), Teamklinikken (Holmestrand) eller Studentidretten, Nydalen og Sentrum (Oslo).

Vi ønsker å utvikle oss og bli bedre, så hvis du har noe konstruktivt å komme med, om det skulle være ros eller ris, vil vi gjerne høre fra deg!

OneSole brukes av flere toppidrettsutøvere, Forsvaret og Hydro.

OneSole leverer og tilpasser såler til bl.a. elitelaget til Storhamar Håndball. Det er også flere andre toppidrettsutøvere som bruker våre såler og vi har forespørsler inne fra flere andre klubber og idrettslag. Dette er noe vi har lyst til å jobbe mer med og kommer til å prioritere fremover. Det er bare å ta kontakt dersom du ønsker at vi skal lage en avtale med ditt idrettslag. Vi kan gjerne holde foredrag og klubbkvelder hvor vi kan tilpasse såler til større grupper.

Kontaktinformasjon

www.onesole.no

Besøksadresse Havnegata 25, 7900 Rørvik
Postadresse Postboks 58, 7901 Rørvik
 
Epost
post@onesole.no
Telefon
(+47) 932 09 151

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies