IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Olympus Norge AS

Vis i kart
23 00 50 50
adm@olympus.no www.olympus.no

Mer informasjon

Som en ledende produsent av profesjonelle opto-digitale produkter skaper Olympus nøkkelteknologi innen bildebehandlingsprodukter og diktafoner, endoskopi, mikroskopi, bioananlyse og diagnostikk.

Olympus-merket står for:

nyskapende opto-digital teknologi, fremragende design og topp kvalitet intens kundeorientering og rask iverksetting av kunders ønsker og markedskrav kreativitet og originalitet når nye produkter og effektive systemløsninger utvikles.

“Your Vision, Our Future” Olympus gir visjoner liv: vi setter konsekvent fokus på våre utviklingsevner, produksjonsteknologi og salgsevner slik at du kan realisere dine drømmer for framtiden. Olympus er kundeorientert: vi søker å forstå og oppfylle dine nåværende og framtidige krav, og å overgå dine forventninger. Vi oppnår dette gjennom vår effektive ledelse, motiverte ansatte som mottar opplæring med jevne mellomrom og kontinuerlig forbedring av våre prosesser.

Olympus er nyskapende og original: vår originale tekning har allerede ført til mange ‘først ute’. Det var Olympus som utviklet Japans første mikroskop, og ga verden dets første endoskop. Det var også vi som viste vei innen produksjonen av lette kompaktkameraer. Vi er svært glade over å dele vår begeistring og vår følelse av oppdagelse med deg

Olympus Norge AS holder til på besøksadressen Kjelsåsveien 168, 0884 Oslo. Foretaket ble startet i 1988-12-29 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-02-17 og som et Aksjeselskap. Olympus Norge AS driver i bransjene "Kontormaskiner og kontorutstyr - Engros" og "Ur, foto og optikk - Engros". Foretaket har 47 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Olympus Norge AS på telefon 23 00 50 50, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.olympus.no

Besøksadresse Kjelsåsveien 168, 0884 Oslo
Postadresse Postboks 119 Kjelsås, 0411 Oslo
 
Epost
adm@olympus.no
Telefon
(+47) 23 00 50 50
Telefaks
(+47) 23 00 50 80

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies