IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Olje og Energi Senteret (Shell Oljesenter)

Vi skaffer alt av smøreoljer og kjemiprodukter fra en rekke leverandører, basert på kundens ønske. Våre kunder er alt fra private husstander og landbruk, til industri og offentlig sektor. Vårt geografiske nedslagsfelt er Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Buskerud, Telemark, Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag og Møre og Romsdal.

Vis i kart
404 02 171
post@ooes.no www.ooes.no

Mer informasjon

Olje og Energi Senteret AS er forhandler av Shells oljeprodukter. Vi leverer diesel, fyringsprodukter, smøreoljer og kjemiprodukter til private husstander, landbruk og industrimarkedet.

Selskapet er en sammenslåing av de tre tidligere Shell forhandlerne Shell Center AS i Oslo, Roar Lund AS i Drammen og Buskerud Fyr og Flamme AS i Hokksund.

Selskapet har idag 21 ansatte i tilegg til selvstendige distributører og transportører. Vi forener det beste fra to verdener. Samtidig som vi tilbyr høykvalitets produkter fra et av verdens største oljeselskaper er vi lokalt til stede for deg som kunde.

Vi leverer i Oslo, Akershus, Østfold, Buskerud, Telemark og Vestfold.
Vi har kontorer i Oslo og Hokksund i tilegg til at vi har lokale distributører i Drammen, Skien, Notodden, Ål i Hallingdal, Hønefoss, Fredrikstad, Vormsund og på Jessheim.

Kontakt oss for å sjekke vår leveringsdyktighet og konkurransedyktige pris.

Kontaktinformasjon

www.ooes.no

Besøksadresse Ambolten 24, 3031 Drammen
Postadresse Postboks 343, 3301 Hokksund
 
Epost
post@ooes.no
Telefon
(+47) 404 02 171
Mobiltelefon
(+47) 404 02 171

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies