IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Ole Martin Almeli AS
Vis i kart
63 95 50 44
oma@oma-as.no www.oma-as.no/

Mer informasjon

Det var i 1980 Ole Martin Almeli for alvor startet sin maskinentrepenørvirksomhet.

Utviklingen fra et lite enmannsfirma gikk raskt, og i 1982 var han etablert med et heltids, profesjonellt firma.

Vi er et veletablert firma som har vært i denne bransjen i 25 år. Målet vårt har hele tiden vært å være så allsidig og fleksibel som mulig, noe som har gjort oss til ledende på markedet.

Det første store oppdraget var Feiring Kurssenter med Landsforeningen for Hjerte- og Lungesyke som oppdragsgiver. Etter dette har firmaet tatt på seg og gjennomført 10-15 større og en rekke mindre oppdrag hvert eneste år.

I jubileumsåret har OMA A/S 25 ansatte, og omsetningen vil komme opp i størrelsesorden 40 mill. Maskinparken vedlikeholdes og repareres av egen servicemann i nybygd og velutstyrt verksted på 420 kvm i Feiring.

OMA A/S har autorisasjon for alt innen vei- og grunnarbeider, og dessuten for rivningsarbeide i Oslo. I praksis satses det imidlertid nesten utelukkende på grunnarbeid. Arbeidsoppgavene går på kommunaltekniske anlegg, komplette grunnarbeidsoppdrag, bolig- og næringsbygg, massetransportarbeider, fjellsprengning m.m. For å se på vår sentralgodkjenning trykk her.

OMA-gruppen er i stadig utvikling, og omfatter i dag følgende firmaer:

  • OMA AS
  • OMA AS avd. Skedsmo
  • Romeriksgartneren AS
  • Rørkontroll AS
  • AKO Transport AS
  • Merlin Oppmåling AS
  • Almeli Eiendom AS
  • Sørlandet Helikopter AS

OMA-gruppen har totalt ca. 50 ansatte, og en omsetning på 80-100 mill. Arbeidsområdet er hovedsakelig i Oslo og Akershus - men vi har også hatt oppdrag over hele østlandet.

Vi håper at nettsidene vil gjøre informasjonen om bedriftens produkter og kontakten med våre medarbeidere og kunder bedre for alle, og ser fram til både respons og aktiv bruk.

Vi tar gjerne imot ris og ros til våre sider på e-post. Tilbakemeldingsskjema finner du under kontakt oss.

Se Ole Martin Almeli’s jubileumshilsen i anledning 25-års jubileet her.

Ole Martin Almeli AS

holder til på besøksadressen Vognveien Ørn, 2072 Dal. Foretaket ble startet i 1987-01-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-12-13 og som et Aksjeselskap. Ole Martin Almeli AS driver i bransjene "Bygg- og anleggsentreprenører" og "Maskinentreprenører". Foretaket har 24 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Ole Martin Almeli AS på telefon 63 95 50 44, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.oma-as.no/

Besøksadresse Vognveien Ørn, 2072 Dal
Postadresse Bølerveien 71, 2020 Skedsmokorset
 
Epost
oma@oma-as.no
Telefon
(+47) 63 95 50 44
Mobiltelefon
(+47) 915 69 171
Telefaks
(+47) 63 95 32 30

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies