Vi holder til midt i Lofoten i fiskeværet Steine. Her har vi holdt til siden brødrene Erling, Jan Odin og Olav overtok driften i 1973. De har bygd opp bedriften fra et lite skur og til det 1600m2 anlegget vi har i dag. Vi har 120m betong kai foran anlegget.
Vi er 4 som er fast ansatt ved bedriften til daglig,men i Lofotsesongen om vinteren er vi 10-12 ansatte alt etter behov. Lofotsesongen varer som regel fra slutten av februar til begynnelsen av april. Og rundt den 13 mai begynner hvalfangsten og en ny sesong med mottak,produksjon og salg av hvalkjøtt. Når vi er kommet godt i gang med hvalproduksjon rundt midten av juni er det tid for inntaking av tørrfisk. På denne tiden av året er vi oppe i 16 ansatte.
I produksjon av hvalkjøtt har vi også en fast ”gjeng” med lang erfaring både fra hvalfangst og slakting og foredling av vanlig kjøtt som storfe,svin og lam. Det stilles i dag like strenge krav til et anlegg som produserer hvalkjøtt som på et vanlig slakteri. Når vi har båter inne til levering av hvalkjøtt er det alltid veterinær til stede for å kontrollere at kjøttet har den rette temperaturen og at det er riktig behandlet om bord i båten.