IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Oksnøen Sommerleir - Leirskole - Kurssted

Oksnøen Sommerleir - Leirskole - Kurssted

Vis i kart
69 28 44 41
oksn-ans@online.no www.oksnoen.no

Mer informasjon

Velkommen til Oksnøen Sommerleir - Leirskole - Kurssted

På en 1200 mål stor, frodig og vakker øy i Vansjø, 8 mil syd for Oslo, ligger Oksnøen Leir. Sjøen som engang var en del av Oslofjorden, ble til en stor og spennende innsjø, full av kanaler og øyer. På Oksnøen og de øvrige hundretalls øyene er det fine svaberg, høye klipper, en rik flora og fauna. Oksnøen leir ligger i Råde én times kjøring syd for Oslo.- I dag er vi stolte av å kunne tilby et godt anlegg med kapasitet til ca. 75 elever på leirskole og ca. 100 barn og ungdommer i alderen 7 til 15 år pr. periode om sommeren.Leiren byr på alle former for sommeraktiviteter: Fotballcup, kanonball, volleyball, tennis, bordtennis, badminton, ridning med instruksjon, fjellklatring, rappellering, taubane, fiske, regattaseiling, vannski, wakeboard, tube, "outboarding", pil og bue, svømming, stup, kanopadling, for ikke å glemme vår trampoline.

Tilbud til Skoleklasser: På høst og vår tar vi imot skoleklasser som fra mandag til fredag er gjennom er program bestående av seiling, klatring, rappelering, kanopadling, vannski, tube, wakeboard og riding.Hvorfor ikke ta med deg hele klassen til Oksnøen for en hel uke fylt med spenning og morro. Normalt har vi mellom tre og fire klasser av gangen. I helgene arrangerer vi avslutninger for 10 klassinger fra hele landet med alle typer aktivitet fra ankomst til avreise.Dette er blitt meget populært, så er du interessert ta kontakt så raskt som mulig. Vi tar imot både barne- og ungdomsskoler.

Oksnøen Sommerleir - Leirskole - Kurssted holder til på besøksadressen Oksnøen, 1640 Råde. Foretaket ble startet i 1997-01-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1997-07-09 og som et Ansvarlig selskap med udelt ansvar. Oksnøen Sommerleir - Leirskole - Kurssted driver i bransjen "Øvrig undervisning". Foretaket har 7 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Oksnøen Sommerleir - Leirskole - Kurssted på telefon 69 28 44 41, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.oksnoen.no

Besøksadresse Oksnøen, 1640 Råde
Postadresse Postboks 49, 1641 Råde
 
Epost
oksn-ans@online.no
Telefon
(+47) 69 28 44 41
Mobiltelefon
(+47) 930 84 156
Telefaks
(+47) 69 28 51 50

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies