IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Økonor Fosen

Vis i kart
72 53 53 50
fosen@okonor.no www.okonor.no/templates/Page.aspx?id=447&epslanguage=NO

Mer informasjon

En av landets ledende regnskaps- og rådgivningskjeder Økonor ble etablert i 1986. I dag er Økonor en av landets ledende regnskaps- og rådgivningskjeder.

Forretningside Økonor skal levere fremtidsrettede og fleksible regnskaps- og rådgivningstjenester med fokus på kundens behov for økt lønnsomhet og kvalitet.

Kjedeorganisering Økonorkjeden er organisert i et franchisesystem, som innebærer at alle våre kontorer har lokalt eierskap. Når vi kombinerer lokal markedskunnskap med et unikt faglig nettverk, stordriftsfordeler og effektiviseringsgevinster blir det lønnsomt å være Økonorkunde.

Økonorkunder får bedre råd! –fordi Økonor har:

• dyktige medarbeidere Faglig dyktighet og punktlighet gjør at våre regnskaps- og rådgivningstjenester er av en slik kvalitet at de kan benyttes som styringsverktøy for ledere, medarbeidere og eiere i din organisasjon. Skolering og faglig oppdatering av våre medarbeidere prioriteres høyt.

• stort faglig nettverk Økonor består av et landsdekkende nettverk av regnskaps- og rådgivningskontor. Økonor har flere hundre fagpersoner med ulik kompetanse fra de fleste næringer. Dette nettverket gir drifts- og kompetansemessige synergieffekter for deg som Økonorkunde.

• tjenester tilpasset kundens behov Våre tjenester tilrettelegges for alle bedrifter og organisasjoner. Fleksible tjenester gjør at vi kan tilpasse oss de fleste ønsker. Du kan sette ut hele økonomifunksjonen eller velge å gjøre deler av arbeidet selv. Som Økonorkunde får du oversiktlige og lett forståelige regnskapsrapporter.

• klart definerte kvalitetskrav og rutiner Alle Økonor kontorene følger kvalitetssikringsprogram som skal sikre at kundene får levert sine tjenester i henhold til forventingene og de krav myndighetene stiller. Økonor har eget kvalitetssikringsutvalg som foretar både stedlige og dokumentbaserte tilsyn med alle våre kontorer.

• lokal tilknytning og markedskunnskap I Økonor har vi fokus på rekruttering av medarbeidere med lokal tilhørighet. Kjennskap til det lokale næringsliv er en forutsetning for å kunne tilfredstille våre kunders behov.

• stordrifts- og effektiviseringsgevinster Økonor er en betydelig aktør i det norske regnskapsmarkedet. Dette gir oss tyngde til å forhandle frem gode innkjøps- og samarbeidsavtaler som Økonorkunder kan nyte godt av.

Kontaktinformasjon

www.okonor.no/templates/Page.aspx?id=447&epslanguage=NO

Besøksadresse Øvre Årnes 6, 7170 Åfjord
Postadresse Øvre Årnes 6, 7170 Åfjord
 
Epost
fosen@okonor.no
Telefon
(+47) 72 53 53 50
Telefaks
(+47) 72 53 53 51

Last ned visittkort
Del av Økonor
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies