IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Økonomibygg Strand og Øverås AS
Vis i kart
400 05 225
post@okonomibygg.no www.okonomibygg.no

Mer informasjon

Økonomibygg Strand og Øverås AS er ett firma med solid erfaring innen tømrerfaget.

Virksomhetsområdet er hovedsakelig elementbygg av hytter, hus og garasjer. Vi tar også oppdrag innen rehabilitering og påbygg, samt at vi har kompetanse innen tegning, arkitektur og byggesøknad også.

Det er også meget viktig at den som skal ha utført et oppdrag får oversikt over en total byggekostnad før en starter på et prosjekt. Vi mener det er like viktig å få oversikt over det som ikke er med i et tilbud. Derfor snakk med oss eller noen andre som holder på med dette daglig. Vi ser at det er mange som tror de vet hva som trengst og så har de glemt poster som gjør at budsjettet sprekker.

Vi kommer gjerne på befaring, og hvis det er ønskelig så får dere et pristilbud av oss. Pristilbudet er helt gratis selfølgelig.

Ta kontakt for en hyggelig prat!

Økonomibygg Strand og Øverås AS

holder til på besøksadressen Varhol, 6440 Elnesvågen. Foretaket ble startet i 2002-12-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2003-01-02 og som et Aksjeselskap. Økonomibygg Strand og Øverås AS driver i bransjen "Bygg- og anleggsentreprenører". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Økonomibygg Strand og Øverås AS på telefon 400 05 225, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.okonomibygg.no

Besøksadresse Varhol, 6440 Elnesvågen
Postadresse Varhol, 6440 Elnesvågen
 
Epost
post@okonomibygg.no
Telefon
(+47) 400 05 225

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies