IO.NO

Fullversjon Nytt søk

ØKOGARN METTE FRANCK JOHANSEN

Kvalitetsgarn og tilbehør for miljøbevisste håndstrikkere og heklere.

Vis i kart
480 46 525
post@okogarn.no okogarn.no

Mer informasjon

Nettbutikken Økogarn selger kvalitetsgarn og tilbehør til miljøbevisste håndstrikkere og heklere. Vi har fokus på at våre leverandørers produksjonsmetoder tar hensyn til miljø, mennesker og dyr. Vårt produktutvalg inkluderer økologisk, miljømerket, resirkulert og fairtrade garn av beste kvalitet fra kjente norske og utenlandske garnprodusenter. I tillegg fører vi økologiske strikkepinner, strikkepinner og heklenåler i bambus, og andre håndarbeidsrelaterte produkter som er produsert på miljøvennlige, bærekraftige og etiske måter.

ØKOGARN METTE FRANCK JOHANSEN holder til på besøksadressen Brusegårdsvegen 21, 5306 Erdal. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2016-04-22 og som et Enkeltpersonforetak. ØKOGARN METTE FRANCK JOHANSEN driver i bransjene "Garn- og brodeributikker" og "Netthandel". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med ØKOGARN METTE FRANCK JOHANSEN på telefon 480 46 525, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

okogarn.no

Besøksadresse Brusegårdsvegen 21, 5306 Erdal
Postadresse Brusegårdsvegen 21, 5306 Erdal
 
Epost
post@okogarn.no
Telefon
(+47) 480 46 525

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies