IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ogna Camping AS

Ogna Camping ligger like ved Norges lengste og fineste sandstrand. Området rundt plassen er definert som landskapsvernsområde.

Vis i kart
51 43 82 42
post@ognacamping.no www.ognacamping.no

Mer informasjon

Norges lengste og fineste sandstrand

60 km sør for Stavanger og 20 km nord for Egersund ligger Ogna Camping, like ved finner du Norges lengste og fineste sandstrand. Ogna Camping åpnet i 1957. Området rundt plassen er definert som landskapsvernområde. Her finner du idylliske små sandstrender mellom svaberg og steiner. Det er flotte forhold for bading og strandliv, i tillegg til brett, kite og vindsurfing.

Telt, bobil eller hytte

Ogna Camping har 130 standplasser for campingvogner, bobiler og telt. Og de har 17 hytter for utleie. Ved innkjøringen til campingplassen har du en liten kiosk/resepsjon. Sanitæranlegget inneholder toaletter, dusj, handikap-bad, barne/stellerom, kokemuligheter og vaskemaskin samt tørketrommel. Hver standplass har tilgang til strøm. Lekeplass med noen lekeapparater finnes også.

For turgåere er mulighetene mange. For golfere ligger nærmeste golfbane kun 1 km unna. Les mer om dette under opplevelser i området.

Fantastiske jæren

Opplev det skiftene været, det spesielle lyset som til alle tider har trukket kunstnere til Jæren. Og ikke minst den fantastiske solnedgangen.

Ogna ligger i Hå kommune, rett der det flate, imponerende Jær-landskapet slutter og et spennende og kupert landskap begynner. Her er en flott kontrast mellom hav, strand, flatland og fjell. Du kan få fantastiske naturopplevelser ved å vandre i området rundt campingplassen. Vår nærmeste nabo er en 3 kilometer lang sandstrand, og rett sør ligger det flere lune og fine strender og svaberg.

Det er også ypperlige muligheter for å fange krabbe. Liker en å fiske i vann så er mulighetene store for å få ørret i et av de mange vatn i nærheten. Ogna er et supert sted for fiske, enten det gjelder havfiske, innlandsfiske eller elvefiske. Det finnes tre lakseelver rett ved: Fuglestadåna, Håelva og Ognaelven – laksefiskernes trøste-elv. Opplev Hå Kommune og fascinerende Jæren både sommer og vinter.

Kontaktinformasjon

www.ognacamping.no

Besøksadresse Varden, Ogna, 4364 Sirevåg
Postadresse Ogna, 4364 Sirevåg
 
Epost
post@ognacamping.no
Telefon
(+47) 51 43 82 42
Mobiltelefon
(+47) 930 07 225
Telefaks
(+47) 51 43 82 84

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies