IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Odda Hud og Velværesenter AS

Vis i kart
http://www.helseloftet.com/

Mer informasjon

Om oss

Helseloftet ble åpnet desember 2008 av Elin Skogasel. Med seg på laget har hun Solbjørg Kindem Aarekol, Maren Kråkevik og Elisabeth Meland Nilsen. På huset finner du også Inger Marie Melkeraaen som er klarsynt, og i resepsjonen har vi Ingunn. I tillegg jobber Cathrine Nilsen Graue som privatist og vikar og vi har et godt samarbeid med Irene Ellingsen fra Nesstun klinikken i Bergen.

Hun har stått ansvarlig for å kuse oss i “moderne hudpleie” som laser og kjemiske peelinge. Og det er også muligheter for å bestille time hos henne til både massasje, hudpleie og for de som ønsker restylane.

Helseloftet har et stort tilbud innen velvære og alternative behandlinger. Det holdes ofte diverse kurser/temakvelder, og det er muliheter for leie av lokalet for blandt anna utdrikningslag, klubbkvelder etc. Vi tilbyr våre kunder det beste innen behandlinger, utstyr og produkter og har som mål å bli Odda’s største og beste velvære og alternativsenter.

I tilknytning til Helseloftet har vi Hardanger Sol, som kun har de nyeste og beste solsengene på markedet! Og i løpet av sommeren vil resepsjonen og produktsalget flytte ned på gateplan i det gamle “sunkost” lokalet. Kom gjerne innom oss for å se våre tilbud og bestille deg en time.

Du er hjertlig velkommen.

Hilsen damene på loftet.

Odda Hud og Velværesenter AS holder til på besøksadressen Røldalsvegen 29, 5750 Odda. Foretaket ble startet i 1960-12-31 og registrert i brønnøysund-registrene 1997-11-10 og som et Fli. Odda Hud og Velværesenter AS driver i bransjen "Alternativ medisin". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Odda Hud og Velværesenter AS på telefon 908 19 600 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.helseloftet.com/

Besøksadresse Røldalsvegen 29, 5750 Odda
Postadresse Postboks 530, 5751 Odda
 
Mobiltelefon
(+47) 908 19 600

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies