IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Nytt Rør AS

Nytt Rør AS har som visjon og etablere seg som en ledende aktør innen rørfornying og inspeksjon av alle typer rør. Struktur

Vis i kart
970 04 866
post@nyttror.no www.nyttror.no

Mer informasjon

Nytt Rør AS ble etablert i 2008 av Mortens Rørinspeksjon og ØPD Solutions. To lokale selskaper med lang erfaring innen arbeid med alle typer rør på land og under vann.

Nytt Rør ble medlem av Rørfornying Norge fra etableringen på bakrunn av eiernes erfaring og renomè. I forbindelse med etableringen av et nytt selskap kjøpte Nytt Rør Veolia Miljø sin avdeling innen rørinspeksjon og overtok samtidig to rørinspeksjons biler med operatører som tilsammen hadde over 15 års erfaring innen inspeksjon av ledningsnett. Selskapene omfattes av rengjøring, kontroll, utbedring og produksjon av rør. Nytt Rør kjøpte i 2011 Mortens Rørinspeksjon AS. ØPD Solutions solgte Nytt Rør til Nytt Rør Holding i 2014.

våre tjenester

Høytrykkspyling

Dette gjennomføres med utstyr som er spesielt godt egnet for stikkledninger i eneboliger og borettslag.

Rørfornying

Vi kan utbedre de aller fleste rør uten å grave eller rive. Med et bredt produktspekter og Sintef godkjente løsninger.

Tetthetsprøving

Nytt Rør AS kan også trykk- og tetthetsprøve vann og avløpsledninger.

Rørinspeksjon

Film, dokumentasjon og informasjon til kunde som avdekker tilstand i henhold til norsk standard. Vi har utstyr til å filme alle typer rør.

Ved oppstarten i 2008 hadde Nytt Rør AS 5 ansatte, i dag teller avdelingen på Asdalstrand i Bamble kommune totalt 13 ansatte, og via sitt sterke samarbeid med søsterbedriften Mortens Rørinspeksjon i Kodal, Sandefjord kan vi tilby våre kunder et bredt spekter innenfor rørinspeksjon, rørfornying, høytrykkspyling og tetthet-/trykktesting samt desinfisering av kommunale og private ledningsnett.

Nytt Rør AS

holder til på besøksadressen Asdalstrand 171, 3960 Stathelle. Foretaket ble startet i 2008-12-02 og registrert i brønnøysund-registrene 2009-01-29 og som et Aksjeselskap. Nytt Rør AS driver i bransjene "Rørleggere" og "Vann- og avløpstjenester". Foretaket har 13 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nytt Rør AS på telefon 970 04 866, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nyttror.no

Besøksadresse Asdalstrand 171, 3960 Stathelle
Postadresse Asdalstrand 171, 3960 Stathelle
 
Epost
post@nyttror.no
Telefon
(+47) 970 04 866

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies