IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Nutramino No AS

Vis i kart
451 02 322
mc@nutramino.com www.nutramino.com/no

Mer informasjon

Nutramino ønsker å gjøre det lettere å treffe et sunt valg for den skandinaviske befolkningen!

Nutramino er en dansk virksomhet grunnlagt i 2002. Vi selger og markedsfører fitness- og sportsnutrition til den skandinaviske fitnessbransjen og convenience stores. Vi sitter i dag på 90 % av fitnessmarkedet i Danmark og vår kundeportefølje teller store fitnesskjeder som Fitness World, Fitness dk, Fresh Fitness, SATS og en rekke selvstendige fitnessentre. Gjennom de siste par årene er vi dessuten blitt storleverandør til convenience-markedet og leverer til store servicestasjoner som 7-eleven, Q8 og Statoil. Innenfor siste årrekke har Nutramino også etablert seg i Skandinavia og er nå leverandør til store fitnesskjeder som Fitness24Seven, Sportlife og Worldclass i Sverige samt Fresh Fitness i Norge. Nutramino leverer dessuten til kunder på Island, i Finland og Frankrike. Vårt produktsortiment henvender seg til den moderne og sunnhetsbevisste kvinne og mann som fokuserer på en sunn og aktiv livsstil – og som ikke går på kompromiss med kvalitet. Sortimentet inneholder en rekke proteinbarer, -shakes, -pulver og energiprodukter, en hel slankekostlinje og ikke minst sunnere alternativer til en snack on-the-go. Nutramino er kjent for å være best når det gjelder innhold, funksjon og effekt, og er en sikker vinner når det gjelder smak! Alle våre produkter er utviklet på bakgrunn av evidensbasert ernæringsvitenskap og lever opp til streng dansk matvarelovgivning. Som en av de eneste brands på markedet kan Nutramino tilby «full service solution» til våre kunder og kan derfor levere «hele pakken». På den måten kan Nutramino stille salgsdisplayer, markedsføringsmateriale og alt det er behov for til rådighet slik at et suksessfullt salg sikres. Har du spørsmål, er du mer enn velkommen til å kontakte oss. Det er viktig for oss at våre kunder er trygge ved produktene våre og alltid får en profesjonell service og rådgivning.

Nutramino No AS holder til på besøksadressen Filipstad Brygge 1, 0252 Oslo. Foretaket ble startet i 2012-08-06 og som et Aksjeselskap. Nutramino No AS driver i bransjen "Matvareprodusenter". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nutramino No AS på telefon 451 02 322, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nutramino.com/no

Besøksadresse Filipstad Brygge 1, 0252 Oslo
Postadresse c/o Aker Brygge Business Centre Postboks 1433 Vika, 0115 Oslo
 
Epost
mc@nutramino.com
Telefon
(+47) 451 02 322
Telefaks
(+47) 39 20 10 97

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies