IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Nt Kiosk

Med Takeaway

Vis i kart
64 94 05 49
tuanmemo@yahoo.com www.ntkiosk.no

Mer informasjon

Hei og velkommen til NT Kiosk hjemmeside.

Vi er en stor kommisjonær kiosk med Tipping og Rikstoto midt i Ås sentrum. Her har vi alt fra kioskvare, nysmurte baguetter, varm/kald mat, sushi, kaffebar, softis, slush, og mye mye mer

Her har vi vår egen kjøkken som vi kan tilby kundene våre fersk sushi og asiatiske retter for enhver smak. Siden åpningen i Ås sentrum i 2007 har vi vokst betydelig både i kundemasse og antall asiatiske matretter som sushi . Vår spesialitet er Sushi, og vi kan skryte på oss bra karakter fra forskjellige tidende . I tillegg serverer vi både thailandsk, kinesisk og vietnamesisk mat.

Nt Kiosk

holder til på besøksadressen Brekkeveien 3, 1430 Ås. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2001-08-18 og som et Enkeltpersonforetak. Nt Kiosk driver i bransjene "Dagligvarer", "Kiosker" og "Øvrig butikkhandel". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nt Kiosk på telefon 64 94 05 49, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.ntkiosk.no

Besøksadresse Brekkeveien 3, 1430 Ås
Postadresse Postboks 189 Brekkeveien 3, 1430 Ås
 
Epost
tuanmemo@yahoo.com
Telefon
(+47) 64 94 05 49

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies