IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Nsb AS

Vis i kart
916 52 508
www.nsb.no

Mer informasjon

Visjon, mål og strategiar

NSB-konsernet er eit transportselskap med dei tre kjerneverksemdene persontog, buss og gods.

NSB-konsernet har definert desse verkefelta:

Kjerneverksemda i NSB-konsernet er persontrafikk med tog og buss i Norden samt godstransport i Norden og internasjonalt. Verksemda omfattar òg marknadsmessig og industrielt relaterte produkt og tenester som er strategisk viktige for leveransen, eller for å tilføre meir trafikk.

Forretningsidé

NSB skal drive verdiskaping gjennom å utvikle, produsere, marknadsføre og selje sikre, konkurransedyktige persontrafikk- og godstransporttenester med Norden som heimemarknad.

NSB skal vere ein leiande aktør på den nordiske transportmarknaden. Med grunnlag i kjernekompetansen til selskapet på tog- og bussdrift vil ein òg vurdere lønsame moglegheiter på nye geografiske marknader.

Visjon

NSB skal vere favoritten til kundane og Nordens mest nyskapande transportkonsern.

NSB skal bli kunden sin favoritt gjennom å tilby konkurransedyktige tenester, større kundetilfredsheit, punktlegheit og eineståande kunde- og marknadshandtering samt aktiv og målretta kommunikasjon mot marknaden.

Hovudmål

NSB-konsernet har som hovudmål å skape verdiar for eigar og samfunn gjennom høg tryggleik, miljøvenleg og energieffektiv transport, effektiv drift og lønsam forretningsutvikling.

Eit felles verdigrunnlag skal vere styrande for og stille klare krav til dei tilsette sin åtferd og bidra til at konsernet oppfyller den fastlagde visjonen og når målsettingane.

Verdiane til NSB-konsernet:

Påliteleg og solid – Vi skal vere pålitelege og solide, slik at vi kan levere det vi har lovd, kvar dag på ein trygg og ansvarsfull måte og handlar langsiktig. Profesjonell og modig – Vi skal vere profesjonelle og modige, slik at vi tør å tenkje nytt og annleis og gjer jobben vår på best mogleg måte. Inspirerande og omtenksam – Vi skal vere inspirerande og omtenksame, slik at vi motiverer kvarandre til å yte og tek vare på kvarandre og kundane våre.

Nsb AS holder til på besøksadressen Jernbanetorget 1, 0154 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2000-08-29 og som et Underavd. Nsb AS driver i bransjen "Togtransport". Foretaket har 1328 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nsb AS på telefon 916 52 508 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nsb.no

Besøksadresse Jernbanetorget 1, 0154 Oslo
Postadresse Jernbanetorget 1, 0048 Oslo
 
Telefon
(+47) 916 52 508
Mobiltelefon
(+47) 916 52 500
Telefaks
(+47) 23 62 03 10

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies