IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Nova Babycall

Vis i kart
23 38 25 00
sales@globeint.cc novababy.com

Mer informasjon

SuperNOVA var først i verden med digital teknologi, dobbelt kode system, LCD display og ansees som ledende innen begrepet barnets sikkerhet og din trygghet. NOVA fokuserer på kvalitet, teknologisk nyskaping og krav til moderne design blant dagens foreldre. Sikkerhet først Alle babycall sender radiobølger fra babyenheten for å kunne gi lyd til foreldreenheten. Dette skaper et elektromagnetisk felt rundt senderen, men styrken på feltet er meget forskjellig for de enkelte babycall. Styrken er relatert til utgangseffekten som måles i milliwatt . Denne er proporsjonal med rekkevidden. NOVAs analoge sending har en utgangseffekt på maksimum 10mW. Dette gir minimal stråling som kan sammenlignes med å bevege seg i det offentlige rom, og er garantert uten pulserende stråling.

Walkietalkie-babycall (PMR) har rekkevidde på 2-3 km. Den stråler med utgangseffekt opptil 500mW og er derfor lite egnet som babycall. DECT babycall sender radiobølger med kraftige, repeterende pulser på 250mW i korte tidsluker per sekund. Å oppgi gjennomsnittseffekt på 10mW er derfor grovt misvisende. Dette er mikrobølger på linje med en aktiv mobiltelefon. Dette gjelder også for DECT telefoner med babycall-funksjon og 100 % digitale babycall med pulserende stråling. Pulserende stråling regnes som skadelig for nervesystemet, og det er påvist forandringer i barnets adferd ved bruk av DECT babycall - mer intens gråt, uro og søvnforstyrrelser. August 2007 publiserte den britiske nyhetsformidler "The Independent" økende bekymring for pulserende stråling. Forskere advarer om stor risiko for helseskader ved bruk av DECT babycall fordi et barn er spesielt sårbar da det absorberer dobbelt så mye stråling pr. kilo kroppsvekt som en voksen. . I forsøk på å eliminere stålingsfaren fra en DECT babycall må den plasseres minst 3-4 meter fra babyen, enkelte hevder opptil 10-20 meters avstand. Uansett er slike avstander mellom en baby og en babycall ikke praktisk gjennomførbart i et normalt barnerom, Babycallen vil heller ikke fungere hensiktsmessig ved slike avstander til barnet. Babycall med analog sending gir ikke grunn til bekymring.

Fakta om elektriske- og magnetiske felt Slike felt finnes rundt alt elektrisk husholdningsutstyr og ansees ikke som skadelig. NOVA gir meget lave elektriske og magnetiske felt sammenlignet med gjennomsnittet for babycall. Dessuten reduseres disse feltene vesentlig ved batteridrift. Velg derfor babycall med lang batterilevetid, både av hensyn til sikkerhet og komfort.

Nova Babycall holder til på besøksadressen Ljabruveien 39, 1167 Oslo. Foretaket ble startet i 1991-01-02 og registrert i brønnøysund-registrene 1991-05-30 og som et Aksjeselskap. Nova Babycall driver i bransjene "Elektroniske komponenter - Engros" og "Lyd- og musikkforlag". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nova Babycall på telefon 23 38 25 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

novababy.com

Besøksadresse Ljabruveien 39, 1167 Oslo
Postadresse Postboks 90 Nordstrand, 1112 Oslo
 
Epost
sales@globeint.cc
Telefon
(+47) 23 38 25 00
Telefaks
(+47) 23 38 25 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies