IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Nøtterøy Ur & Synssenter AS

- Egen optikk avd. hvor vi tilbyr alt innen synsundersøkelser, briller, kontaktlinser, solbriller, kikkerter etc. - Egen ur avd. hvor vi tilbyr kjente merker i alle prisklasser, klokker, veggur, alarmklokker etc. - Eget verksted for rep/vedlikehold av alle typer ur.

Vis i kart
33 39 98 33
stein@ser-du.no www.ser-du.no

Mer informasjon

Velkommen til Nøtterøy Ur & Synssenter AS

Nøtterøy Ur & Synssenter åpnet dørene den 25. juni 2004. Vi er den eneste forretningen innen ur og optikk på Nøtterøy. Forretningen består av to avdelinger:

-Egen optikk avd. hvor vi tilbyr alt innen synsundersøkelser, briller, kontakt linser, solbriller, kikkerter etc. Vi har det siste og mest avanserte utstyr for å undersøke dine øyne og å produsere dine briller raskt og nøyaktig.

-Og egen ur avd. hvor vi tilbyr kjente merker i alle prisklasser, klokker,veggur, alarmklokker etc. Eget verksted for rep/vedlikehold av alle typer ur.

Butikken er ny fra bunn til topp. Vi står fritt til å velge produkter fra øverste hylle, og opprettholder derfor høy kvalitet.

Optikere (offentlig godkjente):

Per er daglig leder og startet bedriften i 1985. Han er utdannet optiker fra Tyskland og etterutdannet på flere områder siden. Med 40 års lang og bred erfaring i yrket, sitter han inne med ekspertise og presisjon i gammel håndverks tradisjon.

Carl Christian (Calle) er utdannet ved universitetet I Bradford, England, i 1996. Han har BCs honors i optometri og har vært/er ansvarlig optiker/linsetilpasser ved flere firmaer i Oslo. Med bred og oppdatert ekspertise er han ansvarlig for pasient oppfølging og kontaktlinse tilpassing.

Urmaker

Stein er utdannet urmaker ved den 4 årige urmakerskolen i Danmark. Han har siden 1999 jobbet i flere forretninger og for leverandører innen ur og fin/mikromekanikk. Han har dermed bred yrkeserfaring og oversikt innen urbransjen.

Nøtterøy Ur & Synssenter AS holder til på besøksadressen Smidsrødveien 15, 3120 Nøtterøy. Foretaket ble startet i 2007-01-15 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-04-27 og som et Aksjeselskap. Nøtterøy Ur & Synssenter AS driver i bransjene "Optikere" og "Urmakere". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nøtterøy Ur & Synssenter AS på telefon 33 39 98 33, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.ser-du.no

Besøksadresse Smidsrødveien 15, 3120 Nøtterøy
Postadresse Smidsrødveien 15, 3120 Nøtterøy
 
Epost
stein@ser-du.no
Telefon
(+47) 33 39 98 33
Telefaks
(+47) 33 38 73 25

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies