IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Nøtterøy Dør & Vindus-Forretning AS

Vis i kart
920 82 594
tom@ndvf.no www.ndvf.no

Mer informasjon

Nøtterøy Dør & Vindus -Forretning AS er en spesialforretning for dører og vinduer, med fokus på faglig veiledning og merkevarer fra ledende leverandører. Vi tar for oss dine ønsker og behov - og tilpasser dette til husets arkitektur og uttrykk. 

 ” Vinduer og dører er husets øyne ”. Dette har du kanskje hørt før. Foruten å ha en funksjonell verdi, er det av stor betydning for husets utseende å velge riktig. Den oppgaven hjelper vi deg gjerne med !

 Huset ditt representerer på mange måter en stor verdi, og den ønsker vi å hjelpe deg med å ivareta på beste måte.

  Hos oss vil du få: Personlig veiledning og oppfølging. Høy faglig kompetanse Tett oppfølging av ordre og leveranse. Spesialtilpasninger og spesialproduksjon

Nøtterøy Dør & Vindus-Forretning AS holder til på besøksadressen Vestfjordveien 54, 3142 Vestskogen. Foretaket ble startet i 2001-08-22 og registrert i brønnøysund-registrene 2001-09-22 og som et Aksjeselskap. Nøtterøy Dør & Vindus-Forretning AS driver i bransjene "Byggevarebutikker", "Dører og vinduer", "Garasjer og portsystemer" og "Jernvareforhandlere". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nøtterøy Dør & Vindus-Forretning AS på telefon 920 82 594, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.ndvf.no

Besøksadresse Vestfjordveien 54, 3142 Vestskogen
Postadresse Postboks 163 Teie, 3106 Nøtterøy
 
Epost
tom@ndvf.no
Telefon
(+47) 920 82 594

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies