IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Nøtteliten Barnehage

Vis i kart
56 30 39 70
post@nottelitenbarnehage.no www.nottelitenbarnehage.no

Mer informasjon

vi jobber for at barna skal få oppleve medvirkning i egen hverdag. Avhengig av barnas alder vil personalet tilrettelegge for at alle skal få jevnlig mulighet til aktiv deltakelse både i planlegging og vurdering av barnehagens virksomhet.

Dette gjøres ved å: Være åpen og observant på barnas innspill.

Tilrettelegge for samtaler med barna.

Notere ned ønsker fra barna og gjennomføre disse ved anledning.

Personalet vektlegger barnas synspunkter ved å: Ta observasjon av barna under aktivitetene. Bruke observasjonene som informasjon og vurdere i etterkant av gjennomført aktivitet. Var dette noe barna likte eller mislikte?

Synliggjøre overfor barna at dette var deres initiativ.

Gi barna mulighet for påvirkning ved konkrete valg i hverdagen. F. eks har de turperm i Trollstuen der barna kan bla i permen og velge hvor de vil gå på tur.

De voksne skal være tydelig samtidig som de tar barna på alvor ved å: Tenke på at barn er likeverdig de voksne men ikke likestilt. De voksne har ansvaret og må vurdere barnas mulighet for medvirkning i den enkelte situasjon. Barna skal skånes for avgjørelser de ikke er i stand til å ta.

Være bevisst bruken av NEI! Personalet skal tenke andre alternativer enn nei som f. eks: ”Det må jeg tenke litt på før jeg svarer.” Hvorfor sier jeg nei? Gjør det noe om jeg sier ja?

Jeg hører/jeg ser at du har lyst men akkurat nå kan vi ikke. Jeg skal gi beskjed når det passer. Se muligheter isteden for begrensninger.

Nøtteliten Barnehage holder til på besøksadressen Moldmyro 7, 5212 Søfteland. Foretaket ble startet i 1999-07-07 og registrert i brønnøysund-registrene 1999-12-21 og som et Sti. Foretaket har 29 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nøtteliten Barnehage på telefon 56 30 39 70, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nottelitenbarnehage.no

Besøksadresse Moldmyro 7, 5212 Søfteland
Postadresse Moldmyro 7, 5212 Søfteland
 
Epost
post@nottelitenbarnehage.no
Telefon
(+47) 56 30 39 70
Telefaks
(+47) 56 30 39 80

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies