IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Norwia AS
Vis i kart
33 45 20 90
info@norwia.no norwia.no

Mer informasjon

Norwia er en global design og produksjonsbedrift av innovative medieprodukter som hovedsakelig brukes av kringkastere og teleoperatørene rundt om i verden. Forretningsideen er å utvikle høy kvalitet, fleksible multifunksjonelle produkter som er pålitelig og kostnadseffektiv. Norwia har tiår med ekspertise i sendingen bransjen med en kjernekompetanse i fiberoptisk bransjen, er Norwia produkter som brukes i virksomhetskritiske søknad og representerer det siste teknologi tilgjengelig på markedet i dag. Norwia har bygget en kompetent globale salgsnettverk og vi er stolte av å levere produkter av fremragende kvalitet som gir våre kunder en følelse av komfort og tillit. Dette er ytterligere forsterket av Norwia evne til å gi avkastning på investeringen (ROI) gjennom rimelige priser, kvalitet, vedlikeholdskostnader og det faktum at våre produkter kan betjene et mangfold av ulike løsninger. Vi føler at det å gi innovasjon til markedet vil stramme bindingen mellom oss og brukerne av våre produkter. Vi vil gi kunden det de ønsker gjennom nært samarbeid for å skape det de trenger for fremtiden. Du kan si “Vår suksess er din suksess”. Alle våre viktige egenskaper under følger våre slagord om “gi verdi”. Dette strekker seg fra vår leverandørkjede, Norwia, forhandlere og kunder:

Konkurransedyktig teknologi kanten

Personell med rett ting

Sunn virksomhet filosofier og løsninger

Kundefokuserte ideologier

Norwia AS

holder til på besøksadressen Kilgata 12, 3217 Sandefjord. Foretaket ble startet i 2010-03-17 og som et Aksjeselskap. Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Norwia AS på telefon 33 45 20 90, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

norwia.no

Besøksadresse Kilgata 12, 3217 Sandefjord
Postadresse Kilgata 12, 3217 Sandefjord
 
Epost
info@norwia.no
Telefon
(+47) 33 45 20 90

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies