IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Norwegian Group AS

Norwegian Group AS har spesialisert seg på multidisiplintjenester, der det grunnleggende elementet er tilkomstteknikk.

Vis i kart
70 07 60 00
post@norwegiangroup.no www.norwegiangroup.no

Mer informasjon

Norwegian Group AS har spesialisert seg på multidisiplintjenester, der det grunnleggende elementet er tilkomstteknikk. Oftest er dette kombinert med mekaniske tjenester, sertifiserte sveisere samt et bredt spekter innen inspeksjon.

Selskapet har 45 godt kvalifiserte ansatte som alle har flerfaglig bakgrunn i tillegg til tilkomstteknikk.

Vi har også en ressurspool på ca 20 personer med flerfaglig bakgrunn.

Tilkomstteknikk (RAT)

Vår kjernekompetanse er basert på tilkomstteknikk. Dette er en svært fleksibel og kostnadseffektiv måte å jobbe på. Der man tradisjonelt bruker stillas for å få utført en jobb, kan vi utføre jobben ved bruk av tilkomstteknikk. Her ligger en betydelig besparelse tidsmessig og dermed kostnadsmessig. I mange tilfeller vil jobben være ferdig utført innen den tiden man tradisjonelt vil måtte bruke for å sette opp et stillas.

Vi er medlem i SOFT, samarbeidsorganet for tilkomstteknikk. Vi benytter høyt kvalifiserte sikringsledere som utelukkende jobber med å ivareta sikkerheten for våre operatører. Flere av våre ansatte er også sertifiserte innen IRATA – den internasjonale organisasjonen for tilkomstteknikk – noe som gir større fleksibilitet ved sammensetning av klatrere.

NDT-inspeksjon

Vi tilbyr NDT-inspeksjon innen alle seks metodene, VT (Visuell), MT (Magnetpulver), PT (Penetrant), ET (Virvelstrøm), UT (Ultralyd), og RT (Røntgen). Alle i henhold til NORSOK-EN 473.

Stillas

Alle våre medarbeidere er godkjente stillasmontører. Vi har pr. i dag rundt 30 000 m2 med stillas.

Ved større prosjekter kan det være gunstig å kombinere tilkomstteknikk og stillas.

Multidisiplin

Multidisiplin betyr at vi benytter personell med fagbrev/kompetanse innen flere fagområder. Dette gjør at vi kan utnytte tiden ute enda bedre. Om vi blir forhindret i å utføre det vi blir innleid for, er vi alltid klar for å gjøre andre oppdrag som måtte stå for tur. Dette kan være mekanisk arbeid, generelt vedlikehold etc.

Alle våre operatører og kontrollører har i tillegg til å være tilkomstteknikere, kompetanse og eller fagbrev i et eller flere av følgende fagfelt:

sveisere godkjente i henhold til NS-EN 287/ 1-2 eller andre (g6) industrimekanikere industrirørleggere elektrikere riggere overflatebehandling stillas ultra høgtrykk

Vi har en målsetting om null skader på personell, miljø og materiell.

Kontaktinformasjon

www.norwegiangroup.no

Besøksadresse Kyrkjegata 13, 6100 Volda
Postadresse Postboks 84, 6101 Volda
 
Epost
post@norwegiangroup.no
Telefon
(+47) 70 07 60 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies