IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Norwegian Fitness AS

Vis i kart
69 19 21 00
info@norwegianfitness.no norwegianfitness.no

Mer informasjon


Norwegian Fitness AS er distributør og importør av GASP og Better Bodies treningsklær, Harbinger hansker, samt kosttilskudd fra VITARGO®, Nanox, Strength, In2Zym og Ultimate Nutrition. Vi leverer disse merkevarene til treningsstudioer, helsekostbutikker, helseinstitusjoner, sportsbutikker og lignende fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord.

Vi har kontor og lager i Halden, og startet vår virksomhet her i slutten av 2002.

Vår målsetning er å tilgodese gym og fitnessmarkedet med klær som er funksjonelle og moteriktige, samt kosttilskudd som er kvalitetsmessig i det øverste kvartilet. Altså ”value for money”.

Vi har også som mål å ha raske leveringer, alle markedsførte varer i lager til enhver tid, kundeservice, høy leveringssikkerhet og sterke merkevarer.

Vi mener å kunne vise til dette gjennom våre referanser at våre målsetninger oppnås, og vi har også blitt bemerket av DN som en Gasellebedrift i 2008.

Norwegian Fitness AS holder til på besøksadressen Sørliveien 80, 1788 Halden. Foretaket ble startet i 2002-12-18 og registrert i brønnøysund-registrene 2003-02-26 og som et Aksjeselskap. Norwegian Fitness AS driver i bransjene "Klær - Engros", "Nærings- og nydelsesmidler - Agentur" og "Trening". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Norwegian Fitness AS på telefon 69 19 21 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

norwegianfitness.no

Besøksadresse Sørliveien 80, 1788 Halden
Postadresse Sørliveien 80, 1788 Halden
 
Epost
info@norwegianfitness.no
Telefon
(+47) 69 19 21 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies