IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Norske Varmeforhandlere

Norske Varmeforhandlere – ET FORBUND I VEKST OG FRAMGANG!

Vis i kart
69 27 20 68
nvarmefo@online.no www.norske.varmeforhandlere.com

Mer informasjon

Norske Varmeforhandlere er tradisjonelt et landsomfattende forbund bestående av forhandlere, distributører og transpotører av flytende brensel og smøremidler. De fleste medlemmene har ennå tilhørighet i et av de ulike oljeselskapene og hvor drift av bensinstasjoner ofte hører med. Varmebransjen har gjennomgått store og til dels dramatiske endringer i senere tid. I tråd med dette har aktiviteter og oppgaver for våre medlemmer endret seg. Årsmøtet i Stavern i 2004 åpnet for utvidet medlemskap der stort sett alle virksomheter innen ” varmefaget ” nå kan bli medlem hos oss. Dette omfatter produsenter, importører, konsulenter og lignende i tillegg til de tradisjonelle medlemskategoriene. Allerede etter kort tid viser det seg at vi innen organisasjonen drar nytte og glede av et vesentlig bredere spekter av erfaringer og kompetanse. Både nye og gamle medlemmer gir uttrykk for dette! Denne utviklingen er også i tråd med de ønsker og krav som markedet spør etter. Vårt marked omfatter i hovedtrekk målgrupper innen husstander, bofellesskap, industri og næringslivet samt jordbruk.

Norske Varmeforhandlere holder til på besøksadressen Grimsrød gate 13 E, 1515 Moss. Foretaket ble startet i 1979-12-31 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-02-20 og som et Fli. Norske Varmeforhandlere driver i bransjen "Arbeidsgiverorganisasjoner". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Norske Varmeforhandlere på telefon 69 27 20 68, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.norske.varmeforhandlere.com

Besøksadresse Grimsrød gate 13 E, 1515 Moss
Postadresse Grimsrød gate 13 E, 1515 Moss
 
Epost
nvarmefo@online.no
Telefon
(+47) 69 27 20 68

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies