IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Norske Grafikeres Verksted

Vis i kart
22 68 14 57
ngrver@online.no www.norskegrafikeresverksted.no

Mer informasjon

Historie

Norske Grafikeres Verksted ble etablert i 1931 og er Norges eldste grafikkverksted. I 1988 ble det slått sammen med grafikkverkstedet Nora Gras og etablerte seg som en selvstendig stiftelse. I 2006 gikk verkstedet over fra stiftelses- til foreningsform og blir styrt og driftet av de som til enhver tid er medlemmer og faste brukere.

Verkstedet

NGV holder til i store, lyse lokaler på Kalbakken i Oslo. Verkstedet kan tilby et profesjonelt, faglig nivå og er godt utstyrt for trykking av samtlige grafiske teknikker; litografi, dyptrykk, høytrykk og silketrykk. Mørkerom og lysskap for photopolymer står til disposisjon for brukerne, samt fotorom og oppdatert data-utstyr til bruk for de nyere grafiske teknikkene. Et felles arbeidsrom / tegnerom gir plass til forberedelses-arbeid.

Leie av verkstedsplass

Verkstedet er åpent for kunstnere som vil leie seg inn for lengre perioder, fortrinnsvis på hel- og halvårsbasis. Det kreves ikke medlemsskap i kunstnerorganisasjon; det kreves imidlertid at brukeren har godt kjennskap til de grafiske teknikkene og har erfaring fra selvstendig arbeid.

Norske Grafikeres Verksted holder til på besøksadressen Fyrstikkalléen 17, 0661 Oslo. Foretaket ble startet i 2005-09-22 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-11-28 og som et Fli. Norske Grafikeres Verksted driver i bransjene "Grafisk design", "Grafisk produksjon", "Grafisk utstyr" og "Grafiske virksomheter". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Norske Grafikeres Verksted på telefon 22 68 14 57, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.norskegrafikeresverksted.no

Besøksadresse Fyrstikkalléen 17, 0661 Oslo
Postadresse Fyrstikkalléen 17, 0661 Oslo
 
Epost
ngrver@online.no
Telefon
(+47) 22 68 14 57

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies