IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Norsk Sveiseteknikk AS
Vis i kart
992 78 000
nst@nst.no www.nst.no

Mer informasjon

Norsk Sveiseteknikk AS (NST) ble etablert i 1991 og er i dag en av de få, norskeide selskaper i sveiseleverandørbransjen. NST representerer Nippon Steel & Sumikin Welding i tre verdensdeler (Europa, Amerika og Asia).

Hovedproduktene har vært sømløse rørtråder (Nittetsu) og keramisk backing for ensidig sveising. Offshore- og skipsverft har vært de dominerende kunder i inn- og utland, og produktspekteret har nå blitt utvidet for å dekke en økende etterspørsel og mangfold fra kundene. Utvidelsen av produktspekteret består i komplementære produkter til sveiseindustrien.

Etter etableringen i Norge i 1991 oppstod det et ønske om å følge kunder ut i nye europeiske markeder, og å utvide virksomheten generelt. Dette førte til etableringen av NST Welding (UK) Ltd i 1996, og NST Polska Sp.Zo.o in 2005.

I Norge har vi avdelinger i Tresfjord, Møre og Romsdal, og i Kristiansand på Sørlandet. Etableringen av avdelingen i Tresfjord skjedde gjennom oppkjøp av tidligere Tresfjord Maskin i 2002, og avdelingen i Kristiansand er en videreføring av tidligere Sveise- og Elektroservice AS som ble kjøpt opp høsten 2002.

Disse avdelingene er totalleverandører til sveisebransjen med hele spekteret av utstyr som f.eks. sveisemaskiner og tilbehør, HMS-materiell, bakgassutstyr og oppspenningsutstyr.

Høsten 2006 opprettet vi eget sentrallager etter at denne tjenesten hadde vært out-sourcet siden oppstarten. NST har dermed kontroll over sin verdikjede i Europa.

Kontaktinformasjon

www.nst.no

Besøksadresse Hovdeveien 4, 3370 Vikersund
Postadresse Postboks 171, 3371 Vikersund
 
Epost
nst@nst.no
Telefon
(+47) 992 78 000
Telefaks
(+47) 32 82 90 19

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies