IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Norsk Scania AS

Vis i kart
22 06 45 00
www.scania.no

Mer informasjon

Scania Group

Scanias visjon er å bli det ledende selskapet i sin bransje ved å skape varige verdier for sine kunder, ansatte, aksjonærer og andre interessenter.

I dag er Scania en ledende produsent av tunge lastebiler og busser samt industri- og marinemotorer. I tillegg tilbyr og selger selskapet et bredt utvalg av servicerelaterte produkter og finansieringstjenester.

Scania har virksomhet i ca. 100 land og har mer enn 35 000 ansatte. Av disse arbeider 2400 mer forskning og utvikling – i hovedsak i Sverige, tett på selskapets produksjonsenheter. Scanias konserninnkjøpsavdeling suppleres av lokale innkjøpskontorer i Polen, Tsjekkia, USA og Kina. Produksjonen skjer i Europa og Latin-Amerika. I tillegg arbeider ca. 20 000 personer i Scanias uavhengige salgs- og serviceorganisasjon.

Scanias identitet er skapt av kundene og produktene – kjøretøy, tjenester og finansiering – og av menneskene i selskapet, deres verdier og arbeidsmåter. Tre kjerneverdier – “kunden først”, “respekt for individet” og “kvalitet” – binder selskapet sammen og danner grunnlaget for Scanias kultur, lederskap og suksess som virksomhet.

Scanias modulære produktsystem, med et begrenset antall hovedkomponenter, muliggjør høy grad av tilpasning, samtidig som kostnadene ved produktutvikling og produksjon samt deleadministrasjon holdes nede. Siden hvert kjøretøy skreddersys til spesifikke transportbehov, får kunden bedre total driftsøkonomi.

Scania skal bidra til bærekraftig økonomisk vekst for selskapet, våre kunder og samfunnet som helhet. Scania er ledende innen bransjen når det gjelder bærekraftige tiltak og samarbeider med myndigheter, kunder og organisasjoner for å levere pålitelige energieffektive produkter og løsninger som øker kundenes effektivitet og bidrar til et mer bærekraftig samfunn.

Norsk Scania AS holder til på besøksadressen Drammensveien 159, 0277 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-22 og som et Underavd. Norsk Scania AS driver i bransjen "Transport tjenester". Foretaket har 76 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Norsk Scania AS på telefon 22 06 45 00 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.scania.no

Besøksadresse Drammensveien 159, 0277 Oslo
Postadresse Postboks 143 Skøyen, 0212 Oslo
 
Telefon
(+47) 22 06 45 00
Telefaks
(+47) 22 06 45 91

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies