IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Norsk Rørallianse AS

Vis i kart
63 93 49 40
post@nra.no www.nra.no

Mer informasjon

Norsk Rørallianse AS (NRA) ble etablert i august 2002 som selskap og deltakereid samarbeids- organ. NRA er et forpliktende samarbeid mellom noen av de beste, store frittstående regionale norske rørentreprenører, som alle har prosjekt- markedet som hovedsatsingsområde, og derfra henter merparten av sin omsetning.

I NRA tar man tatt sikte på og organisere viktige funksjoner og oppgaver i felles regi, når dette åpenbart bidrar til effektivisering, positive synergier og bedre økonomisk uttelling for den enkelte deltaker, enn hva disse hver for seg eller gjennom annet samarbeid ville kunne oppnå.

NRA er etablert for at deltakerne, i en stadig tøffere konkurranse og med en kundestruktur som har gjennomgått og fortsatt står foran betydelige endringer, kan fortsette å utvikle sine virksomheter under lokalt eierskap og dra fortsatt nytte av sin gode lokale/regionale markedsforankring og markedskjennskap. Samtidig får de del i stordriftsfordeler på områder som vil ha stor betydning for den videre utviklingen av deres konkurransekraft.

Norsk Rørallianse AS holder til på besøksadressen Hvamstubben 17, 2013 Skjetten. Foretaket ble startet i 2002-08-07 og registrert i brønnøysund-registrene 2002-09-19 og som et Aksjeselskap. Norsk Rørallianse AS driver i bransjene "Annet", "Interesseorganisasjoner" og "VVS". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Norsk Rørallianse AS på telefon 63 93 49 40, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nra.no

Besøksadresse Hvamstubben 17, 2013 Skjetten
Postadresse Hvamstubben 17, 2013 Skjetten
 
Epost
post@nra.no
Telefon
(+47) 63 93 49 40
Telefaks
(+47) 63 93 49 49

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies