IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Norsk Regnskapsservice ANS

Vis i kart
21 38 05 40
post@regnskapsservice.net www.regnskapsservice.net

Mer informasjon

Norsk Regnskapsservice ANS er et regnskaps- og rådgivningsfirma for mindre og mellomstore bedrifter og organisasjoner samt selvstendig næringsdrivende. Vi konsentrerer oss om å dekke seriøse kunders behov for regnskapsføring, økonomisk styring og rapportering samt tilhørende rådgivning. Vi har kontorer i Oslo og fokuserer på personlig oppfølging og lønnsomhet for deg og din bedrift.

Fundamentet for vår virksomhet er solid praktisk regnskapserfaring, kombinert med høyere økonomisk utdannelse og arbeidserfaring, som setter oss i stand til å forstå og løse kundenes behov.

Vi legger stor vekt på å opptre profesjonelt - uten å miste den menneskelige faktor av syne. Vi skal ikke bare gjøre en forskjell for våre kunder i form av rapporter og konkurransedyktige kostnader, men også gjennom konstruktivt samarbeid og service med en personlig signatur.

Når du velger Norsk Regnskapsservice ANS velger du en effektiv og faglig dyktig samarbeidspartner som bruker moderne arbeidsverktøy og som setter kunden i fokus. Samtidig får du trygghet ved at vi er så store at du ikke blir avhengig av en enkeltperson, samt at vi har høye krav til integritet, kvalitet og personlig engasjement.

Vårt mål er å bidra aktivt til verdiskapningen i de virksomhetene vi bistår.

Norsk Regnskapsservice ANS holder til på besøksadressen Ryensvingen 15, 0680 Oslo. Foretaket ble startet i 2007-12-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-04-01 og som et Ansvarlig selskap med udelt ansvar. Norsk Regnskapsservice ANS driver i bransjen "Regnskap og bokføring". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Norsk Regnskapsservice ANS på telefon 21 38 05 40, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.regnskapsservice.net

Besøksadresse Ryensvingen 15, 0680 Oslo
Postadresse Postboks 5 Manglerud, 0612 Oslo
 
Epost
post@regnskapsservice.net
Telefon
(+47) 21 38 05 40
Mobiltelefon
(+47) 21 38 05 40
Telefaks
(+47) 22 68 24 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies