IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Norsk Plan Og Beredskap AS

Vis i kart
61 27 16 33
npb@tele2.no http://norsk-plan-beredskap.no/ovelser/49-om-oss

Mer informasjon

Norsk plan og beredskap (NPB) as har som formål å bistå offentlige og private virksomheter i utarbeidelse og ajourhold av beredskapsplaner, risiko og sårbarhetsanalyser, utvikling og oppbygging av IKT sikkerhet og sikring for offentlig og privat virksomhet.

NPB tilbyr også informasjonsberedskap, medierådgivning, samt øvelser, kurs og konferanser innenfor fagområdene.

NPB as har utarbeidet et konsept innen sikkerhet og beredskap som dekker alle forhold knyttet til disse fagområdene. Konseptet bygger på bestemmelsene i Lov om forebyggende sikkerhetstjeneste (Sikkerhetsloven) og Beskyttelsesinstruksen, utarbeidet av Statsministerens kontor.

Når dette er implementert hos kunden, og aktuelt personell ved avdelingen er opplært og øvet innen fagområdene, vil en ha muligheten til å ivareta sikkerheten og beredskapen på en tilfredsstillende måte. Samtidig vil en også oppnå gode tilbakemeldinger fra et eventuelt tilsyn fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) og Nasjonalt sikkerhetsmyndighet (NSM).

Norsk Plan Og Beredskap AS holder til på besøksadressen Holmaskogen 11, 2618 Lillehammer. Foretaket ble startet i 2004-02-25 og registrert i brønnøysund-registrene 2004-03-15 og som et Aksjeselskap. Norsk Plan Og Beredskap AS driver i bransjene "Bedriftsrådgivning" og "Vaktselskaper". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Norsk Plan Og Beredskap AS på telefon 61 27 16 33, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://norsk-plan-beredskap.no/ovelser/49-om-oss

Besøksadresse Holmaskogen 11, 2618 Lillehammer
Postadresse Holmaskogen 11, 2618 Lillehammer
 
Epost
npb@tele2.no
Telefon
(+47) 61 27 16 33
Mobiltelefon
(+47) 992 15 638

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies