IO.NO

Fullversjon Nytt søk

NORSK KRAFT FORVALTNING AS

Hos oss får du alltid den billigste strømavtalen!

Vis i kart
406 75 514
Kundeservice@norskkraftforvaltning.no www.norskkraftforvaltning.no

Mer informasjon

Norsk Kraft Forvaltning er en fremgangsrik utfordrer i det skandinaviske kraftmarkedet og en aktiv forvalter av solide og gunstige strømavtaler til bedrifter, privatpersoner og partnere.

Våre medarbeidere har lang erfaring fra både det nasjonale og internasjonale kraft- og energimarkedet. Vår virksomhet har som siktemål å gi effektiv og praktisk anvendbar bistand basert på førsteklasses faglig kompetanse, praktisk innretning, bred erfaring og integritet.

Norsk Kraft Forvaltning har som målsetning å befeste sin posisjon som en ledende skandinavisk forvalter. Vårt viktigste arbeidsfelt er små og mellomstore bedrifter.

Norsk Kraft Forvaltning er et partnerskap basert på likeverd og felles ambisjoner. Vår økonomiske organisering og modell bidrar til at firmaets samlede ressurser og ekspertise står til den enkelte klients disposisjon.

En hovedmålsetning for den interne organisering er å tiltrekke seg de beste medarbeidere som har interesse for vårt arbeidsfelt. Vår ekspertise omfatter de fagområder som er relevante for vår forretningsvirksomhet.

NORSK KRAFT FORVALTNING AS holder til på besøksadressen Torgeir Vraas plass 6, 3044 Drammen. Foretaket ble startet i 2014-12-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2014-12-15 og som et Aksjeselskap. NORSK KRAFT FORVALTNING AS driver i bransjen "Kraftdistribusjon". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med NORSK KRAFT FORVALTNING AS på telefon 406 75 514, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.norskkraftforvaltning.no

Besøksadresse Torgeir Vraas plass 6, 3044 Drammen
 
Epost
Kundeservice@norskkraftforvaltning.no
Telefon
(+47) 406 75 514
Mobiltelefon
(+47) 468 60 935

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies