IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Norsk Gjenvinning Entreprenør

Vis i kart
09730
post@norskgjenvinning.no www.norskgjenvinning.no

Mer informasjon

En ledende rive- og miljøsaneringsentreprenør. Vi utfører over hele landet; Innvendig rivning, helrivning, asbest/PCB/mugg/sopp og annen miljøsanering, betongsaging/kjerneboring samt miljøkartlegging og miljøsaneringsrapporter. Tekst Mer Info: Veolia Miljø Entreprenør (tidl. Rivningsspesialisten) er en ledende rive- og miljøsaneringsentreprenør. Vi har kompetansen, erfaringen og materiellet til å gjennomføre alle typer oppdrag på en effektiv måte.

Vi kan også bistå ved spesielle hendelser som brann- og katastroferivning.

Som kunde skal du oppleve at vi at vi leverer effektive rive- og miljøsaneringstjenester. Som en del av en ledende miljøbedrift sørger vi for miljøriktige løsninger knyttet til avfallshåndtering i alle faser av et prosjekt.

Norsk Gjenvinning Entreprenør holder til på besøksadressen Ensjøveien 7, 0655 Oslo. Foretaket ble startet i 1994-10-11 og registrert i brønnøysund-registrene 1994-10-24 og som et Aksjeselskap. Norsk Gjenvinning Entreprenør driver i bransjene "Betongrehabilitering", "Bygg- og anleggsentreprenører" og "Miljø, avfall og gjenvinning". Foretaket har 86 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Norsk Gjenvinning Entreprenør på telefon 09730, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.norskgjenvinning.no

Besøksadresse Ensjøveien 7, 0655 Oslo
Postadresse Postboks 2832 Tøyen, 0608 Oslo
 
Epost
post@norskgjenvinning.no
Telefon
(+47) 09730
Telefaks
(+47) 32 82 04 48

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies