IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Norsk Forening For Farlig Avfall

Vis i kart
33 80 59 25
roaha4@online.no www.nffa.no

Mer informasjon

NFFA er den naturlige samtalepartner og rådgiver for myndighetene i spørsmål knyttet til håndtering av farlig avfall. NFFA er den organisasjonen bedrifter med konsesjon for håndtering av farlig avfall knytter seg til, og benytter som sitt naturlige talerør overfor myndighetene.

Hva arbeider vi med? NFFA er svært ung. Vi har allerede iverksatt tiltak for å gjøre både foreningen og bransjen kjent. Vi har en rekke aktiviteter på gang som har stor nytteverdi for medlemmene. Nedenfor følger et kort utdrag fra den handlingsplanen vi har arbeidet etter:

Informert aktuelle departementer, direktorater og tilsyn om foreningen. Vi er blir satt på høringslister i saker som angår bransjen. Etablert eget Nyhetsbrev for medlemmene Overvåker myndighetenes arbeid på vårt fagfelt Identifiserer andre saker vi skal innlede dialog med myndighetene om Av de mer praktiske sakene fra hverdagen, nevner vi som et eksempel: Innlevering og sortering av fyrverkeri og andre eksplosive varer.

Norsk Forening For Farlig Avfall holder til på besøksadressen Kammegaten 1, 3110 Tønsberg. Foretaket ble startet i 2000-12-05 og registrert i brønnøysund-registrene 2001-08-21 og som et Fli. Norsk Forening For Farlig Avfall driver i bransjene "Interesseorganisasjoner" og "Spesialavfall". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Norsk Forening For Farlig Avfall på telefon 33 80 59 25, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nffa.no

Besøksadresse Kammegaten 1, 3110 Tønsberg
Postadresse Kammegaten 1, 3110 Tønsberg
 
Epost
roaha4@online.no
Telefon
(+47) 33 80 59 25

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies